Futbol

Terim'den 4 değişiklik

03 Ekim 2021 Pazar 19:05 - Son Güncelleme 03 Ekim 2021 Pazar 19:09  |  Kaynak : DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise ligde son oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Göztepe karşılaşmasına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Fatih Terim, Halil’in yerine Mustafa Mohamed’e, Kerem’in yerine Babel’e, Morutan’ın yerine Taylan’a ve Luyindama’nın yerine Alpaslan’a ilk 11’de forma verdi.

Hamzaoğlu'ndan 3'ü zorunlu 6 değişiklik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son oynadıkları ve deplasmanda 3-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir maçının 11’inden farklı olarak Galatasaray karşısında üçü zorunlu olmak üzere 6 değişikliğe gitti. Hamzaoğlu, bu maçta Remy’in yerine Pohjanpalo’ya, Bolasie’nin yerine Umar’a, Alper’in yerine Boldrin’e, Yasin’in yerine Djokovic’e, Gökhan’ın yerine Sabo’ya ve Alberk’in yerine Cemali’ye görev verdi. Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Remy ve Yasin ise kadroda yer almadı.

Tribünler boş kaldı

Çaykur Rizesporlu taraftarlar, Galatasaray karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde belirlenen kapasitenin de önemli bölümünün boş olduğu görülürken, maça gelen taraftarlar ise karşılaşma öncesi futbolcuları da tek tek tribünlere çağırıp alkışlarla moral verdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz