Futbol

Terim'e 'Nerede kalmıştık' sürprizi!

22 Aralık 2017 Cuma 18:05 - Son Güncelleme 23 Aralık 2017 Cumartesi 01:02

Galatasaray'da dördüncü kez teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Terim, sosyal medya hesabı Twitter'dan attığı "Nerede kalmıştık" mesajına açıklık getirdi. Terim, "Uzun zaman önce kızlarım Buse ve Merve'nin aklına gelen bir fikirdi" diye konuştu.

Basın toplantısınının sonunda ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, deneyimli teknik adama sürpriz yaptı. Özbek, Terim'e "Nerede kalmıştık" yazılı bir atkı hediye etti. 

Galatasaray'a döndüğünü neden tweet'le açıkladı?

Fatih Terim, Galatasaray'a yeniden döndüğünü ilk kez sosyal medya hesabı Twitter'dan "Nerede kalmıştık" mesajıyla duyurmuştu. Deneyimli çalıştırıcı, kendisi için düzenlenen imza töreninde, söz konusu mesaja açıklık getirdi.

"Kızlarım istedi"

Terim, "Uzun zaman önce kızlarım Buse ve Merve'nin aklına gelen bir fikirdi. 'Eğer bir şey olursa bir gün böyle yapalım' dediler. Sayın başkan KAP'a bildirirken, hiç huyum değildir ama 10 dakika müsaade istedim. Böyle bir tweet atmak istediğimi, söyledim. Anlayış gösterdi. Bunu kızlarıma söz verdiğim için yaptım. Bir hoşluk oldu güzel oldu. Tarihe geçmeyi severiz" diye konuştu.

Özbek'ten Terim'e sürpriz

Terim'in futbol dünyasının gündemine damga vuran o tweet'i sürprize dönüştü. Galatasaray Başkanı Özbek, imza törenin sonunda Terim'e üzerinde "Nerede kalmıştık" yazılı atkı hediye etti. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz