Futbol

TFF ve kulüplerden Kayserispor'a "geçmiş olsun" mesajı

27 Mart 2020 Cuma 15:22 - Son Güncelleme 27 Mart 2020 Cuma 15:22

TFF ve kulüpler, bir idari personelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Hes Kablo Kayserispor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bir idari personelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Hes Kablo Kayserispor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. İşte o mesajlar...

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Hes Kablo Kayserispor Kulübünün bir idari personelinde yeni tip koronavirüs testinin pozitif sonuçlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hes Kablo Kayserisporlu personele acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Hes Kablo Kayserispor camiasına 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyoruz." ifadesine yer verildi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü de Twitter hesabından "Geçmiş olsun Kayserispor FK, birlikte başaracağız." paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe 

 Fenerbahçe Kulübü, bir idari personelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Hes Kablo Kayserispor için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübünün Twitter hesabında yer alan mesajda, "Geçmiş olsun Kayserispor FK, birlikte başaracağız." ifadesine yer verildi.

Göztepe

 Göztepe Kulübü, bir idari personelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Hes Kablo Kayserispor için "geçmiş olsun" mesajı paylaştı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun Kayserispor. En kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kulüler Birliği Vakfı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Günay'a ve Kayserispor idari personeline geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Zor günleri birlikte atlatacağız. Birlikte başaracağız." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor

"Kovid-19 teşhisi konulan  Hes Kablo Kayserispor idari personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz."

Kaynak: TRT SPOR, AA 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz