Futbol

TFF ve kulüplerden Sepil'e kutlama

05 Kasım 2019 Salı 16:19 - Son Güncelleme 05 Kasım 2019 Salı 22:49

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüpler Birliği Vakfının başkanlığına seçilen Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'i kutladı.

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan kutlama mesajında, vakıfta başkan yardımcılıklarına da Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun getirildiği hatırlatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul'da bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Sepil'i tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz. Kulüpler Birliği Vakfının bir önceki dönem başkanı olarak verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Fikret Orman ve başkan yardımcıları Adil Gevrek ile Erol Bedir'e teşekkür ederiz"

Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü, Kulüpler Birliği Vakfının olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil için kutlama mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada,

"Kulüpler Birliği Vakfının olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil'i tebrik eder, görevinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe

Kulübün internet sitesinde yer alan kutlama mesajında, şu ifadelere yer verildi:

"Süper Lig'de yer alan takımları temsil eden Kulüpler Birliği Vakfının, bugün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil seçilmiştir. Vakfın 10. başkanı olan Mehmet Sepil ile yardımcıları Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu tebrik eder, yeni dönemlerinde başarılar dileriz."

Galatasaray

Kulübün internet sitesinden yayımlanan kutlama mesajında,

"Kulüpler Birliği genel kurulunda başkan seçilen Sayın Mehmet Sepil'i kutlar, bu seçimin Türk futbolu adına hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa

Kasımpaşa Kulübü, Kulüpler Birliği Vakfının olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil için kutlama mesajı yayımladı.

Lacivert-beyazlı kulübün Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Kulüpler Birliği Vakfının 10. başkanı olarak başkanlığa seçilen Sayın Mehmet Sepil'i tebrik eder, görevinde başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz