Futbol

TFF'den Erhan Önal için başsağlığı mesajı

16 Mart 2021 Salı 16:04 - Son Güncelleme 16 Mart 2021 Salı 16:06  |  Kaynak : TRT SPOR

TFF, A Milli Takımımız ve Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Erhan Önal’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), internet sitesinden yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"A Milli Takımımız ve Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Erhan Önal’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 12 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Erhan Önal, Almanya’da futbola başlarken Münih Türkgücü, Bayern Münih, Standart Liege, Fenerbahçe ve uzun yıllar Galatasaray kulüplerinde oynadı. Önal, menajer ve yorumcu olarak da futbola katkı sağladı. Merhum Erhan Önal’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri, başta Galatasaray Kulübü olmak üzere tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz."

Erhan Önal ile ilgili Galatasaray ve Göztepe'den de başsağlığı mesajları geldi.

Galatasaray 

"1985-1992 yılları arasında Galatasaray forması giyen, kulübümüzün 9304 sicil numaralı üyesi Erhan Önal’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Göztepe

"Bir dönem kulübümüzde sportif direktörlük görevini de yapmış olan Erhan Önal’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, değerli ailesine sabırlar dileriz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz