Futbol

T.Konya-Bursa maçının sonrası

27 Ekim 2013 Pazar 22:26 - Son Güncelleme 27 Ekim 2013 Pazar 22:46

Teknik adamlar 90 dakikayı değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta maçında kendi evinde Bursaspor'a 1 - 0 yenilen Torku Konyaspor'da moraller bozuk.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker, Bursaspor'un kontrataklarla sonuca gittiğini söyledi.

Maçın genelinde kendilerinin kontrolünde bir maç olduğunu belirten Uğur Tütüneker, "Bursaspor maç boyunca kontra atak oynadı ve bu ataklardan bulacağı bir golü kovaladı. Oyunun genelinde maça hakim olan takım bizdik, ancak olmayınca olmuyor.

Üç topumuz direkten döndü. Her hafta daha iyi oynuyoruz. Düşe kalka da olsa bu sene bu ligde kalmayı istiyoruz, kalacağız. Bursaspor oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek kapalı defans oynadı. Futbol sonuç oyunu, bu maçta oynadığımız oyunda en azından 1 puan almayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bursaspor 1 golle 3 puanı aldı, onları tebrik ediyoruz." dedi.

Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Cristoph Daum ise sabırlı ve disiplinli oyunlarıyla 3 puan aldıklarını söyledi.

Daum, "Maçta rakibimize çok fazla gol şansı vermedik ama Torku Konyaspor'un kalemize yaptığı ortaların sayısı fazlaydı ve defansımız bu topları başarıyla karşıladı. Futbolcularımla maç öncesi yaptığımız değerlendirmede Torku Konyaspor'un üzerimize baskı kuracağını ve bizi sahamıza hapsedeceğini konuştuk. İlk yarının sonunda soyunma odasına berabere gitmek bizim öncelikli hedefimizdi." dedi.

Konyaspor'un baskısını kırarak aradıkları golü kontra ataklardan bulacaklarına inandıklarını belirten Daum, "İnandığımız gibi oldu ikinci devrede aradığımız golü bulduk. Konyaspor'un her iki yarıdaki ataklarını iyi defans yaparak savuşturduk. Bugün oynadığımız maçta defansta Serdar Aziz, ileride Kazım Kazım ve gölü atan Ferhat Kiraz'ı ve diğer futbolcularımı tebrik ediyorum. Son haftalarda bir çıkış yakalayan Bursaspor bundan sonraki maçlarda daha iyi olacak. Haftaya oynayacağımız Fenerbahçe maçında istediğimiz sonucu alabilmek için bugünkü oyundan daha fazlasını koymamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz