Futbol

Tomas'tan Fenerbahçe maçı ve transfer açıklaması

09 Eylül 2020 Çarşamba 20:03 - Son Güncelleme 09 Eylül 2020 Çarşamba 20:29  |  Kaynak : AA

Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Stjepan Tomas, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. Biz de iyi takımız ve iyi hazırlandık" dedi. Tomas, Remy ve transferle ilgili de açıklamalar yaptı.

Süper Lig'in açılış maçında 11 Eylül Cuma günü Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Stjepan Tomas, lige Fenerbahçe karşısında üç puan ile başlamalarının takıma moral vereceğini söyledi.

Tomas, ÇAYKUR Didi Stadındaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçını Fenerbahçe'ye karşı oynayacaklarını hatırlattı.

Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Tomas, "Biz de iyi takımız ve iyi hazırlandık. Trabzonspor ile son oynadığımız hazırlık maçında iyi şeyler gösterdik. Basit hatalarımız oldu ama genel anlamda takımdan mutluyuz. Lige Fenerbahçe maçıyla üç puan ile başlarsak çok güzel olacak." dedi.

"En acil stoper alacağız"

Transferlerin devam ettiğine işaret eden Tomas, "Görüştüğümüz oyuncular var. İstanbul'da görüşmeler yapılıyor. Üç dört oyuncuya teklifimizi yaptık. Bir kaç gün içerisinde yeni oyuncuları bekliyoruz. En acil stoper alacağız. Duruma göre bir orta saha ve forvet daha alacağız." diye konuştu.

"Remy, İlk 11'de olmasa da ikinci devre oyuna girebilir"

Remy'nin form durumunu değerlendirdiklerinin altını çizen Tomas, "Fenerbahçe maçı kadrosunda olacak ama yüzde yüz hazır değil. İlk 11'de olmasa da ikinci devre oyuna girebilir." şeklinde konuştu.

Tomas, bu sezon ligin çok daha farklı olacağını, bu nedenle gidecek oyuncuların takıma katılacak oyunculara göre şekilleneceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz