Futbol

Topuk Yaylası yabancı spor kulüplerinin gözdesi

16 Haziran 2015 Salı 14:52 - Son Güncelleme 16 Haziran 2015 Salı 14:58

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri, spor kulüplerinden yoğun talep görüyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Topuk Yaylası Tesisleri, hazırlık kampları için spor kulüplerinden yoğun talep görüyor.

Tesis müdürü Bora Kaya, yaptığı açıklamada, yeni sezon için kamp hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Topuk Yaylası Tesisleri'nin dünyada yaz kampı için çok sayıda otorite tarafından "bir numara" kabul edildiğini vurgulayan Kaya, "Tesisimiz 5 yıldız konforunda, spor amaçlı olsa da misafirlere de hizmet ediyor" dedi.

Türkiye'den takımların kamp programları belli olmadığı için henüz talepte bulunmadıklarını belirten Kaya, yabancı takımların tesise ilgisinin ise yoğun olduğunu dile getirdi.

Yabancı takımların geçen yıldan rezervasyon yaptırdığına dikkati çeken Kaya, "Çok az yerimiz kaldı. Sanıyorum bu dönem sadece yabancı takımlara hizmet edeceğiz. Ukrayna, Azerbaycan, Katar, Suudi Arabistan, İran ve Irak'tan takımlar kamp için Düzce'deki tesislerimize gelecek" diye konuştu.

Üçüncü saha yapıldı

Geçen yıl aynı anda üç takımı ağırladıklarını ancak iki sahaya sahip oldukları için sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Kaya, çalışmaları tamamlanan ışıklandırmalı üçüncü sahayı maç için kullandıracaklarını kaydetti.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın sezon hazırlıkları kapsamında 30 Haziran-11 Temmuz tarihlerinde Topuk Yaylası'nda kamp yapacağı ve kamp süresince de üç hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz