Futbol

Toraman'dan Gençlerbirliği açıklaması

13 Ocak 2018 Cumartesi 20:07 - Son Güncelleme 13 Ocak 2018 Cumartesi 20:15

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un futbol şube sorumlusu Bülent Toraman, "İkinci devre ilk maçımızı Gençlerbirliği ile oynayacağız. İnşallah bu maça savaşan bir takımla çıkacağız ve iyi olacak" dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada, kırmızı-mavili ekibin çalışmalarına Belek'te devam ettiği belirtildi. Teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde, kamp yapılan otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmanda, teknik çalışmalar üzerinde durulduğu aktarıldı.

Çift kale maçla tamamlanan idmana, adı birçok kulüple anılan ancak henüz transferi gerçekleşmeyen Andre Biyogo Poko'nun da katıldığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, 3 Ocak'ta başladıkları Antalya kampını tamamladıklarını ve Karabük'e döneceklerini ifade etti.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve futbolcuların yüzünün güldüğünü belirten Toraman, kamp süresince takıma bazı takviyelerin yapıldığını anlattı.

Çalışmalara 16 Ocak Salı gününden itibaren Karabük'te devam edeceklerini aktaran Toraman, "İkinci devre ilk maçımızı Gençlerbirliği ile oynayacağız. İnşallah bu maça savaşan bir takımla çıkacağız ve iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Transfer sezonu bitene kadar takviyelerin olacağının altını çizen Toraman, bütçelerine göre bir takım yapma gayretinde olduklarını belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz