Futbol

Töre: "Eskisinden çok daha iyi döneceğime eminim"

02 Mayıs 2017 Salı 11:47 - Son Güncelleme 02 Mayıs 2017 Salı 11:55

Gökhan Töre, önümüzdeki sezon Beşiktaş formasıyla sahalara en iyi şekilde döneceğinin mesajını verdi.

İngiltere Premier Lig'de yaşadığı sakatlığın ardından çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Töre, siyah-beyazlı taraftarı ve Vodafone Arena'yı özlediğini de söyledi.

Diz sakatlığı nedeniyle ekim ayından itibaren sahalardan uzak kalan Gökhan Töre, son durumunu ve gelecekteki hedeflerini Vatan Gazetesi'ne anlattı.

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'tan sezon başında Premier Lig ekibi West Ham United’a kiralık olarak giden başarılı futbolcunun takıma döneceğini açıklamıştı.

Gökhan Töre, “Kendimi gerçekten bomba gibi hissediyorum. Başıma bir talihsizlik gelmezse eskisinden çok daha iyi döneceğime eminim" dedi.

Büyük bir şanssızlık yaşadığını belirten Töre, "Çok iyi çalışıyorum. Başkanımız Fikret Orman ve hocam Şenol Güneş, sanki babam gibiler. Hep iletişim halindeyiz. Sürekli konuşuyoruz ve bana destek veriyorlar" ifadelerini kullandı.

Hakkında yazılan haberlerde sürekli Beşiktaş'tan gönderildiğini belirten milli oyuncu, "Bunlara yanıtımı sahada vereceğim. Beşiktaş ile 2019’a kadar sözleşmem var. Sezon başı kampına hazır olarak katılacağım” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Seneye Avrupa’da daha da yükseklere çıkacaklarına inandığını söyleyen Gökhan Töre, taraftarla arasındaki güçlü bağı da vurgulayarak, "Vodafone Arena’ya çıkacağım günü iple çekiyorum” diye konuştu.

25 yaşındaki futbolcu, geçirdiği operasyon sonrası çalışmalarını bir süredir İstanbul’da özel doktoru ve antrenörünün gözetiminde sürdürüyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz