Futbol

Torku Konyaspor'a Bosnalı forvet

08 Ağustos 2015 Cumartesi 14:40 - Son Güncelleme 08 Ağustos 2015 Cumartesi 14:42

Yeşil beyazlılar Bosna Hersekli Riad Bajic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, 21 yaşındaki forvet oyuncusu Bosna Hersekli Riad Bajic'i kadrosuna kattı.

Kulübün basın sözcüsü Ahmet Baydar, Büyükşehir Torku Arena Stadı'ndaki imza töreninde, Bajic'in geçen sezon Bosna Hersek Ligi'nde 15 gol attığını söyledi.

Bosna Hersekli oyuncunun Konya'da da aynı başarısını sürdüreceğine inandığını anlatan Baydar, kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzalanacağını bildirdi.

Baydar, yeşil beyazlı takımın Erzurum ve Avusturya kamplarının ardından çalışmalara kentte devam ettiğini anımsatarak, "Bu akşamda stadımızda bir hazırlık maçı yapacağız. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Takımızın ligde olması gerektiği yerde yerini alacaktır. Bunda yönetim, taraftar ve oyuncularımızın desteği büyük olacak" diye konuştu.

- "Burada neden olduğumu herkese göstereceğim"

Bosna Hersekli futbolcu Bajic ise Konya'ya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisin transferinde katkısı olanlara teşekkür eden Bajic, transfer döneminde kendisiyle başka kulüplerin de ilgilendiğini, kendisinin Torku Konyaspor'u seçtiğini ifade etti.

Yeşil beyazlı kulübün köklü bir geçmişe sahip olduğunu vurgulayan Bajic, "Konya'ya geldiğimde beni karşılayan taraftarların ilgisine şaşırdım. Bu beni daha da motive etti. Burada neden olduğumu herkese göstereceğim" dedi.

Konuşmaların ardından Bajic, kendisini 3 yıllığına Torku Konyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz