Futbol

Torunoğulları'ndan istifa açıklaması

09 Temmuz 2016 Cumartesi 11:49 - Son Güncelleme 09 Temmuz 2016 Cumartesi 13:11

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları'ndan açıklama...

Beşiktaş Kulübünün Dış İlişkiler ve UEFA'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, görevinden istifa edeceği yönündeki iddialar üzerine açıklama yaptı.

Torunoğulları, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş camiasına seslenerek, kızının diploma töreni ve bayram tatili nedeniyle 10 gündür yurt dışında olduğunu, bu süre zarfında istifa edeceği yönünde haberlerin çıktığını hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi:

"Bu açıklamayı, yokluğumda basında çıkan haberlerin artık bir son bulması ve ne kulübümün ne de sayın başkanım başta olmak üzere yönetim kurulumuzun daha fazla zarar görmemesi adına yapıyorum. Her şeyden önce bilinmesini istediğim en önemli konu; bugüne kadar sayın başkanımızdan ne mevcut yönetimde yer almak ne de yönetim içerisinde dağıtılan görevlerle ilgili herhangi bir talebim olmadı. Bu tarz talepte bulunmayı asla Beşiktaşlılık duruşuma yakıştırmamakla birlikte, Beşiktaş'a saygısızlık olarak görürüm. Tek ricam, Beşiktaş'a hizmet adına bana verilecek bir görevde direkt kendisine bağlı çalışıyor olmam olmuştur. Yönetim kurulunun oluşturulması da görev dağılımı da başkanımızın kendi takdiridir. Bu takdir çerçevesinde Beşiktaş yönetiminin bir parçası olduğum için kendisine teşekkür ederim."

Erdal Torunoğulları, menajer Ahmet Bulut'un, Alman oyuncu Mario Gomez'in geçen sezon başında transferiyle ilgili iddialarına da yanıt vererek, şunları kaydetti:

"Kulübüm ve sayın başkanımız da bu konuyla ilgili illa bir açıklama yapacaktır. Bu şahısla ilgili, Mario Gomez'in henüz imza atmama nedeni başta olmak üzere, anlatılacak pek çok konu olmasına karşın; bugüne kadar gösterdiğim tutumuma devam edip, Beşiktaş yöneticisi olarak bir menajer ile ne kendi adıma ne de kulübüm adına herhangi bir polemiğe girmeyeceğim. Kişisel hırsları hiçbir zaman mantığının önüne geçmeyen ve Beşiktaş'a hizmet etmekten başka bir niyeti olmayan biri olarak bir gün Beşiktaş'taki görevimle ilgili bir karar almam gerekirse de bunu, her zaman iyi iletişimde olduğum sayın başkanımız ile görüşüp alırım."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz