Futbol

Trabzon onu bekliyor

02 Ağustos 2014 Cumartesi 11:05 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2014 Cumartesi 11:08

Mitroglou'yla anlaşan Trabzonspor, oyuncunun kulübü Fulham'ı da ikna etmek üzere

İshak Doğan ve Musa Nizam’da mutlu sona ulaşan Trabzonspor, taraftarın sabırsızlıkla beklediği forvet transferini de gerçekleştiriyor.

Bordo- Mavililer, Fulham’ın tecrübeli golcüsü Mitroglou ile her konuda anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki oyuncu, Fırtına’nın şartlarını kabul etti. Gözler ise oyuncuyla 2018’e kadar sözleşmesi bulunan İngiliz ekibine çevrildi. Çünkü Fulham, Olympiakos’tan 7.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcuyu en az zararla elden çıkarmaya çalışıyor. Bu durum da Trabzonspor’un işini uzatıyor.

Fanatik’in haberine göre; Bordo-Mavililer, Mitroglou’dan sonra Fulham’ı da ikna etmek üzere. Tarafların pazarlıklarda sona yaklaştığı, arada yalnızca 1 milyon Euro’luk bir fark kaldığı bildirildi.

Başkan keseyi açtı!

Listedeki isimlerin tek tek farklı kulüplere imza atması nedeniyle pek alternatif şansı kalmayan Trabzonspor Yönetimi bu nedenle şartları zorlayacak. Başkan Mitroglou’nun elden kaçmaması için kesenin ağzını açacak. Yunan forvetin de aynı Musa ve İshak’ta olduğu gibi Trabzon’daki 3. etap çalışamalarına kadar yetiştirilecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz