Futbol

Trabzon'dan Aydınlar'a suç duyurusu hazırlığı

27 Eylül 2013 Cuma 16:30 - Son Güncelleme 27 Eylül 2013 Cuma 16:44

Trabzonspor, Mehmet Ali Aydınlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Mehmet Ali Aydınlar'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı görevindeyken Fenerbahçe için yaptıklarını anlatması nedeniyle şahsı ve kulüp adına suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Çakıroğlu, Trabzonspor yönetimi olarak 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını istemekten hiçbir zaman vazgeçmediklerini belirterek, "Bu pazartesi günü Trabzonspor olarak bir karar alacağız. Mehmet Ali Aydınlar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı görevindeyken Fenerbahçe'yi kurtarmak için neler yaptığını anlatmış, kanunları çiğnemiş ve görevini kötüye kullanmıştır. Mehmet Ali Aydınlar hakkında şahsım ve kulübüm adına suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe'yi kurtarmak için Trabzonspor'un haklarının yendiğini dolaylı olarak anlattığını öne süren Çakıroğlu, şunları kaydetti:

"Birebir bunu söylememesine rağmen açıklamasında bunları demek istemiştir. Mehmet Ali Aydınlar için suç duyurusunda bulunacağız ve arkadaşlarımla da bunu görüşeceğim. Bugüne kadar bunu yapmayışımızın nedeni, CAS'ın gerekçeli kararını açıklamamış olmasıdır. Bu karar geldiği zaman şu anki TFF'nin gereğini yapıp kupayı vermesi ve ligi tescil etmesi gerekmektedir. Aksi halde kanunları uygulamamaktan dolayı federasyon hakkında da bir dilekçe vereceğiz."

Hacıosmanoğlu'nun Demirören ile görüşmesi

Çakıroğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yapacağı görüşmeye ilişkin, "Başkanımızın kendisine 'kupayı bize verin' demekten başka diyecek bir şeyi olmaz. Sonuçta yapılan görüşmede nelerin konuşulabileceği ve kulüp olarak neyi istediğimiz çok açık" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz