Futbol

Trabzonspor art arda İstanbul ekipleriyle karşılaşacak

12 Ekim 2020 Pazartesi 17:30 - Son Güncelleme 12 Ekim 2020 Pazartesi 17:48  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor'u milli ara sonrası İstanbul ekipleri bekliyor. Ligin 5. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, ardından Fenerbahçe ve Kasımpaşa karşısında kritik mücadelelere çıkacak.

Trabzonspor, Süper Lig'de milli takım maçları nedeniyle verilen aranın ardından İstanbul takımları karşısında önemli karşılaşmalara çıkacak.

İlk 4 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 5 puan toplayan Karadeniz ekibi, lige istediği başlangıcı yapamadı.

Süper Lig'in 5. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek olan Trabzonspor, bu karşılaşmayla beraber üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Ligin 6. haftasında İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaşacak Karadeniz ekibi, ardından sahasında Kasımpaşa mücadelesine çıkacak.

Trabzonspor, bu kritik karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak ligdeki iddiasını ortaya koymak istiyor.

Öte yandan, bordo-mavililerde milli maç arası, Djaniny, Vitor Hugo ve Fousseni Diabate gibi takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyonu açısından iyi geçti. Trabzonspor, sakat oyuncuların da takıma katılmasıyla ideal kadrosunu oluşturmak istiyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz