Futbol

Trabzonspor Asbaşkanı'ndan erteleme açıklaması

24 Ocak 2016 Pazar 18:43 - Son Güncelleme 24 Ocak 2016 Pazar 16:46

"TFF temsilcileri, Hüseyin Avni Aker zemininde dört yerde incelemeler yaptı"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcileri, Hüseyin Avni Aker zemininde dört yerde incelemeler yaptı. Bunları TFF ile paylaştılar" dedi.

Trabzonspor-Beşiktaş maçının ertelenmesiyle ilgili Hüseyin Avni Aker Stadı'nda gazetecilere açıklama yapan Çubukçu, TFF temsilcileri ile karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın zeminde incelemede bulunduğunu aktararak, şöyle konuştu:

"Gerçekten zor bir süreç. Kar ve fırtına var. Sabah saat 10.00'dan beri stattayız. TFF temsilcileri de statta. Son yıllarda Trabzon'da hiç görülmeyen, aralıksız süren bir kar yağışı var. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, yoğun kar yağışı saat 02.00'ye kadar devam edecek. Bunu göz önüne alan TFF temsilcileri, Hüseyin Avni Aker zemininde dört yerde incelemeler yaptı. Bunları TFF ile paylaştılar. Orada çok hafif derecede temizlenen zemin üzerinde, 10 dakika sonra aynı bembeyaz bir görüntü oluştu. En son hakem Bülent Yıldırım da geldi. Sahada iki kez çalışma yaptı. Maçın ileri bir tarihe ertelediğini belirtti."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz