Futbol

Trabzonspor Gaziantep'e gitti

07 Aralık 2013 Cumartesi 14:38 - Son Güncelleme 07 Aralık 2013 Cumartesi 14:53

Sakat Yusuf'un yanı sıra Janko, Alanzinho, Adrian ve Giray kadroda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Trabzonspor, Gaziantep'e gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde maçın son hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı olarak tamamlayan bordo-mavililer, THY'ye ait özel uçakla Gaziantep'e hareket etti.

Kafilede, sakatlığı bulunan Yusuf'un yanı sıra Janko, Alanzinho, Adrian ve Giray yer almadı.

Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya, Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Kadir, Zokora, Soner, Colman, Malouda, Olcan ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

75 gün sonra deplasmanda kazanmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Balıkesirspor'a 3-1 yenilerek kupaya erken veda eden Trabzonspor, Gaziantepspor maçıyla dış sahadaki kötü sonuçlarına da dur demek istiyor.

Ligin 23 Eylül'de oynanan 5. haftasındaki Kayserispor maçını 1-0 kazanarak bu sezon tek deplasman galibiyetini elde eden Karadeniz ekibi, 75 günlük galibiyet özlemini de gidermeye çalışacak.

Bu sezon lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 7 deplasman maçının sadece 1'inden galibiyetle dönen Karadeniz ekibi, ligde Beşiktaş (2-0), Akhisar Belediyespor (3-0), Kasımpaşa (3-2), Gençlerbirliği (3-2) deplasmanlarından yenilgi, Fenerbahçe deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrıldı, Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor'a 3-1 yenildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz