Futbol

Trabzonspor gençlere güveniyor

24 Aralık 2015 Perşembe 16:22 - Son Güncelleme 24 Aralık 2015 Perşembe 14:27

"Bundan sonra da gözümüz ve kulağımız genç futbolcuların üzerinde olacaktır."

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, genç futbolcuların kulübün geleceğinin teminatı olduğunu söyledi.

Örem, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları ilk iki müsabakayı kazanarak bu kupayı ne kadar önemsediklerini ve iddialı olduklarını gösterdiklerini belirtti.

Takımın bundan sonraki müsabakalara da aynı motivasyonla çıkarak hedefine ulaşmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Örem, "Ziraat Türkiye Kupası'nda özellikle altyapıdan yetişen genç oyuncularımızın sahada yer aldığı süreleri çok iyi kullanmaları bizleri ayrıca sevindirmiştir. Bundan sonra da gözümüz ve kulağımız genç futbolcuların üzerinde olacaktır. Onlar Trabzonspor'un geleceğinin teminatıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Örem, yarıştıkları tüm kulvarlarda zirveyi hedefleyen takımlarının ligde istenilen sıralamada olmasa da yukarılara tırmanmak için sezon sonuna kadar mücadelesine devam edeceğini vurgulayarak, "İlk yarının son haftasındaki Kasımpaşa maçı bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Amacımız kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz İstanbul'da Kasımpaşa karşısında taraftarlarımızın desteğiyle 3 puana ulaşmak ve ligde verilecek araya moralli girmektir" ifadesini kullandı.

Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Trabzonspor, Kasımpaşa ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Kaptan Kemal Serdar Futbol Okulu sporcularının antrenmana gelerek, teknik heyet ve oyuncularla fotoğraf çektirdikleri belirtildi.

Trabzonspor, Cuma sabahı yapacağı çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra da uçakla İstanbul'a gidecek. Bordo-mavili futbolcular, karşılaşmanın ardından 2 Ocak'a kadar izin yapacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz