Futbol

Trabzonspor, hakem hatalarından yakınıyor

01 Nisan 2014 Salı 13:10 - Son Güncelleme 01 Nisan 2014 Salı 13:13

"Peş peşe hakem hatalarının olması canımızı yaktı''

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, "Peş peşe hakem hatalarının olması canımızı yaktı. Hakem hataları olmasıydı daha üst sıralarda yer alıp Avrupa kupalarına katılmayı garantilemiştik" dedi.

Güney, yaptığı açıklamada, en son ligde golsüz berabere tamamlanan Elazığspor maçında da aleyhlerine hakem hataları olduğunu öne sürerek, 2 puan yitirdiklerini söyledi.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın cesaretli kararlar veremediğini ifade eden Güney, "Penaltımızı vermeyerek, maçın sonucunu etkilemiştir. Elazığspor ligde kalmak, biz de Avrupa kupaları için bu maça büyük önem veriyorduk. Maçın ağırlığını kaldıramadı, 2 puan kaybettik" diye konuştu.

Hakem hatalarında bir kasıt aramadıklarını söyleyen Güney, "Peş peşe hakem hatalarının olması canımızı yaktı. Hakem hataları olmasıydı daha üst sıralarda yer alıp Avrupa kupalarına katılmayı garantilemiştik. Bu sene biraz canımız yandı, bu Türk futbolunun sorunu bence. Hakemler kararlı olamıyorlar, gördüklerini çalamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Her ne olursa olsun Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etme hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini anlatan Güney, şunları kaydetti:

"Biz Avrupa kupalarına katılacağımıza inanıyoruz. Maçlarımızı en az puan kaybıyla tamamlayıp bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Elazığspor maçındaki puan kaybı işimizi zora soktu. Kasımpaşa ve Elazığıspor maçlarını alsaydık sıralamadaki yerimiz daha güvenli olurdu. Biz inanıyoruz, Avrupa'ya gideceğiz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Gençlerbirliği maçıyla yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz