Futbol

Trabzonspor için kritik ay!

02 Mart 2016 Çarşamba 12:26 - Son Güncelleme 02 Mart 2016 Çarşamba 10:33

Süper Lig'de 14. sıraya düşen Trabzonspor, bu ay 14 günde 4 kritik maça çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor yenilgisiyle 27 puanda kalarak 14. sıraya gerileyen Trabzonspor, mart ayında önemli karşılaşmalara çıkacak.

Bordo-mavililer, bu ay 14 günlük süre içerisinde ligdeki konumunu etkileyecek 4 zorlu karşılaşma oynayacak.

İlk olarak ligin 24. haftasında, 6 Mart'ta deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Karadeniz ekibi, 11 Mart'ta yapılacak 25. hafta maçında sahasında, Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Bordo-mavililer ardından 19. hafta erteleme maçında, 15 Mart'ta sahasında Beşiktaş ile zorlu bir sınava çıkacak, ligin 26. haftasında 19 Mart'ta düşme hattındaki bir diğer rakibi Medicana Sivasspor'la da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşarak bu ayki maçlarını tamamlayacak.

Çubukçu: "Kenetlenmeye ihtiyacımız var"

Mart ayındaki 4 karşılaşmadan 3'ünü kendi evinde oynayacak bordo-mavililerde kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, taraftarların desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Çubukçu, AA'ya yaptığı açıklamada, önlerinde çok önemli maçlar olduğunu bu süreci camialarıyla en iyi şekilde geride bırakacaklarına inandıklarını belirtti.

Bordo-mavili takımın zorluklara karşın bu dönemin üstesinden geleceğini ifade eden Çubukçu, "Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yanlarındayız. Onlara güveniyoruz" dedi.

Camia olarak kenetlenmeleri gerektiğini kaydeden Çubukçu, "Futbolcularımız, hepimiz önümüzdeki maçların öneminin bilincindeyiz.Taraftarlarımızla, camiamızla, kenetlenmeye çok ihtiyacımız var. Hepbirlikte önümüzdeki süreci iyi bir şekilde aşarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Antrenmanlar basına kapandı

Trabzonspor'da Osmanlıspor yenilgisinin ardından antrenmanlar basına kapatıldı.

Haftanın ilk çalışmasını basına kapalı gerçekleştiren bordo-mavlilerin dünkü antrenmanın da 30 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Karadeniz ekibinde bugünkü antrenmanında basına kapalı yapılacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz