Futbol

Trabzonspor, Macaristan yolcusu

01 Temmuz 2017 Cumartesi 11:01 - Son Güncelleme 01 Temmuz 2017 Cumartesi 11:05

Trabzonspor, yeni sezon öncesi ilk etap yurt dışı kampı için 2 Temmuz Pazar günü Macaristan'a gidecek.

Trabzon'da 29-30 Haziran tarihlerinde toplanmaya başlayarak sağlık kontrolünden geçen ve bireysel antrenmanlar yapan bordo-mavililer, başkent Budapeşte'ye bağlı Telki kasabasında kampa girecek.

Özel uçakla yarın öğle saatlerinde Macaristan'a gidecek Karadeniz ekibi, burada 17 Temmuz'a dek ilk kampını gerçekleştirecek.

Trabzonspor'un 1. etap hazırlık kampında yeni transfer olarak İspanya ekibi Celta Vigo'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Belçikalı oyuncu Theo Bongonda ile geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi yer alacak.

Kiralıklardan sadece Hasan Batuhan kampa katılacak

Trabzonspor'da geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen 23 oyuncudan sadece Hasan Batuhan Artarslan kampa çağrıldı.

Yanal'ın genç oyuncular Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Furkan Taş, Abdülkadir Ömür, Yunus Emre Çakır ve Abdurrahim Dursun'a da kamp kadrosunda yer vereceği öğrenildi.

Bordo-mavili takımda sözleşmeleri feshedilen Zeki Yavru ile Musa Nizam, kamp kadrosunda bulunmayacak, Dame N'Doye ve Emmanuel Mas'ın haricindeki yabancı futbolcuların ise tatilden direkt kampa katılacakları belirtildi.

İkinci etap Slovakya'da

Trabzonspor, 16 gün sürecek Macaristan kampında kondisyon ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek.

Daha sonra 2 günlük iznin ardından bordo-mavili takım, geçen yıl kamp yaptığı Slovakya'nın Samorin kasabasında toplanacak.

Karadeniz ekibi, 19-30 Temmuz tarihlerinde Slovakya'da yapacağı kampta hazırlık maçlarıyla sezona hazır bir şekilde girmeye çalışacak.

Bordo-mavili ekipte futbolcular, 31 Temmuz'da Trabzon'da olacak ve 2 Ağustos'ta taraftarı önünde sezon açılış törenine katılacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz