Futbol

Trabzonspor'da iç transfer harekatı

30 Mayıs 2020 Cumartesi 16:16 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2020 Cumartesi 18:58

Trabzonspor, Joao Pereira ile yeni sözleşme imzaladı. Bordo - Mavili ekip aynı zamanda Hosseini ve Bilal Başaçıkoğlu'nun kontrantlarındaki opsiyonu kullanarak iki ismin sözleşmesini bir yıl daha uzattı. İşte oyuncuların alacağı ücretler...

Trabzonspor'dan defans oyuncusu Joao Pereira ile sözleşme uzattı. Trabzonspor'un Instagram ve Twitter hesabından yapılan canlı yayında deneyimli oyuncu 1 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Pereira futbolu burada bırakmak istediğini söyledi, alacağı ücret konusunda da bizi hiç üzmedi. Her iki tarafı da mutlu eden bir sözleşme oldu."dedi.

Bordo-Mavili ekip aynı zamanda Majid Hosseini ve Bilal Başaçıkoğlu'nun kontratlarındaki opsiyonu kullanarak iki ismin kontratını da bir yıl uzattı. Bu konuda açıklama yapan Ağaoğlu, "Bilal ve Majid'in sözleşmesindeki opsiyon haklarını da kullandık, ikisi de önümüzdeki sezon da yola devam edecekler"dedi.

"Kaptanımızla devam etmek istiyoruz"

Jose Sosa ile ilgili sözleşme uzatma konusuna da değinen Ağaoğlu, "Sosa'nın karar vermek zorunda olduğu birkaç konu var. Bu da çok kısa süre içerisinde netleşecek. Biz kaptanımızla devam etmek istiyoruz."dedi.

Bordo-mavili kulüpten KAP bildirimi

Trabzonspor, iç transferde anlaştığı Pereira, Hosseini ve Bilal Başacıkoğlu'nun alacağı ücretleri borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, 1 yıl sözleşmesi uzatılan Joao Pereira'ya 2020-2021 sezonu için 500 bin euro garanti ücret ve 25 bin avro menajerlik bedeli verileceği belirtildi.

İranlı futbolcu Majid Hosseini'nin sözleşmesindeki opsiyon hakkının kullanıldığı, oyuncuya 2020-21 futbol sezonu için 600 bin euro garanti ücret ödeneceği kaydedildi.

Bilal Başacıkoğlu ile de 2 yıllık opsiyon hakkı kullanıldığı vurgulanarak, "2020-21 futbol sezonu için 2 milyon 750 bin lira garanti ücret, 2021-22 futbol sezonu için 2 milyon lira garanti ücret ödenecektir." ifadesine yer verildi.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Etiketler : Trabzonspor
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz