Futbol

Trabzonspor taraftarları Güneş'i çağırdı

13 Mayıs 2015 Çarşamba 17:13 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2015 Çarşamba 17:17

Trabzon'da, maç öncesi Şenol Güneş'e sevgi gösterileri vardı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta oynadığı Çaykur Rizespor maçındaki ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Teknik direktör Ersun Yanal, ligde 2 hafta aradan sonra geçen pazar günü deplasmanda 2-0 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmeyerek aynı kadroyu sahaya sürdü.

18 kişilik maç kadrosunda ise geçen hafta sonradan oyuna girerek gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düşen Mustafa Akbaş'ın yerine İshak Doğan dahil edildi.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Aytaç Kara, Yatabare, Musa Nizam, kart cezalısı Mustafa Akbaş'ın yanı sıra Belkalem, Onur Recep Kıvrak, Sefa Yılmaz, Ferhat Yazgan ve Constant kadroda yer almadı.

Bursaspor'da ise sakatlığı bulunan Civelli maçta forma giyemedi.

-17 Yaş Altı takımından şampiyonluk turu

Antalya'da yapılan Bölgesel Gelişim 17 Yaş Altı Ligi'ni şampiyon tamamlayan Trabzonspor'un futbolcuları, maç öncesi şampiyonluk turu atttılar.

Protokol tribünü önünde kulüp stadyum ve amatör işler sorumlusu Köksal Sadıklar'dan kupalarını alan sporcular, daha sonra tribündeki taraftarlarla şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşadılar.

-Taraftarlar fazla ilgi göstermedi

Bordo-mavili taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin büyük bölümü boş kalırken, yaklaşık 5 bin taraftar takımlarını destekledi.

Misafir takım tribününde yer alan yaklaşık 25 kişilik Bursaspor taraftarı da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları da dostluk örneği sergilediler.

-Trabzonspor taraftarları Güneş'i çağırdı

Trabzonspor taraftarları, maç öncesi Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e sevgi gösterilerinde bulundu.

Bordo-mavili taraftarlar, eski teknik direktörlerini tribüne çağırırken, Güneş de onlara yedek kulübesinden çıkarak alkışlarla karşılık verdi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz