Futbol

Trabzonspor'da hedef, 3 maçta 9 puan

10 Mart 2016 Perşembe 11:39 - Son Güncelleme 10 Mart 2016 Perşembe 09:52

Büyükaydın: "9 günde 3 maçı kazanıp, 9 puan hedefliyoruz."

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, 9 günde 3 maçı kazanarak, 9 puan hedeflediklerini söyledi.

Büyükaydın, AA'ya yaptığı açıklamada, önemli maçlara çıkacaklarını belirterek, "Takımımızın bir çıkışa ihtiyacı var. Bu çıkışı da önümüzdeki ilk maçta başlatmak istiyoruz. Tabii bütün oyuncular da bugünkü durumun farkında. Tüm camia olarak da bu durumun farkındayız. Takımımızın morali iyi" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Büyükaydın, ilk maçı Mersin İdmanyurdu ile oynayacaklarını anımsatarak, "Mersin İdmanyurdu müsabakası, herkesin bu maçla çıkış yapmayı düşündüğü bir müsabaka. 9 günde 3 maçı kazanıp, 9 puan hedefliyoruz. Bununla da çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

"Trabzonspor, taraftarın coşkusuna alıştı"

Taraftarın desteğine de ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Büyükaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarımız bugüne kadar Trabzonspor'u her platformda, bütün deplasmanlarda dahi elinden geldiği kadar desteklemiştir. Trabzonspor taraftarı, futbolu bilen ve iyi analiz eden taraftar topluluğudur. Önemli bir sürece giriyoruz. Önemli bir dokuz günlük periyot var. Bu periyotta takımımızı desteklemek için Avni Aker'i tıklım tıklım doldurmamız gerekiyor. Bütün taraftarımızın coşkulu bir şekilde formalarıyla, bayraklarıyla statta yerini almasını arzu ediyorum. İnanın oyuncularımızın, taraftarımızın eski coşkusuna, ateşlemesine ve 90 dakika hiç susmadan takımını desteklemesine ihtiyacı var."

Yılmaz Büyükaydın, Trabzonspor'un taraftarın coşkusuna alıştığına da dikkati çekerek, "Taraftarımızdan isteğim, hiçbir taşkınlığa sebep vermeden takımını 90 dakika desteklemesidir" dedi.

Takıma taraftardan destek bekleyen Büyükaydın, "Bu şekilde de biz bunu başaracağımıza inanıyorum. Bütün takım, teknik heyet, yönetim kurulumuz, herkes olayın daha ciddi bir şekilde üzerine gidiyor. Takımımıza moral veriyoruz. Bir takım sıkıntılarımız oldu. Ciddi şekilde sayısal eksiklikler yaşadık, sakatlıklar, cezalılar oldu tabii bunlarda kadro kurmakta bizim belimizi büktü. Artık dönen arkadaşlarımız var, dönmeyenler de var ama elimizden geldiği kadar oynayan arkadaşlarımızın ortaya koyduğu mücadeleyle bizim bu çıkışı göstereceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"Mersin İdmanyurdu maçı ile adım adım gitmeyi istiyoruz"

Büyükaydın, Mersin İdmanyurdu maçının ardından önlerinde Beşiktaş ve Medicana Sivasspor maçı olduğunu da ifade ederek, "Mersin İdmanyurdu maçı ile adım adım gitmeyi istiyoruz. Mersin İdmanyurdu maçında Avni Aker'den 3 puan alıp çıkarsak, takımın o hava ile Beşiktaş maçında da çok iyi şeyler yapacağını düşünüyorum. Ondan sonraki Sivasspor maçını da çok rahat geçiririz. Çünkü takımın bir tık morale ihtiyacı var. O da 3 puandan geçiyor" dedi.

Trabzonspor'da çıkış ve birlikteliğin her zaman olduğunu da vurgulayan Büyükaydın, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzon taraftarı veya Trabzonlular için takımı zaten her şeyden önde geliyor. Onun için birliktelik var. Mutluluk için sadece başarı bekleniyor. Uzun yıllardan beri bu hedefleniyor. 2010-2011 sezonunda bunu yakaladık. Takımımız, arzu ettiğimiz pozisyonda çok iyi yerlere geldi. İnşallah burada da bir çıkış yaparak, seneye daha iyi planlamayla üst seviyelere oynamayı hedefleyen takım olgusuna gitmemiz lazım."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz