Futbol

Trabzonspor’da yeni hedef

08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:49 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2019 Çarşamba 12:50

Trabzonspor'da ilk hedef tamam. Avrupa kupalarını garantileyen Bordo Mavililer, şimdi de gözünü ilk üçe dikti.

Trabzonspor'da Avrupa kupalarını garantilemenin sevinci yaşanıyor.

Sezon başından beri birçok sıkıntıyla boğuşan Karadeniz ekibi, buna rağmen Avrupa Kupalarını garantileyerek, ilk hedefini gerçekleştirdi.

Bordo-mavililer şimdi ise yeni bir hedef belirledi. Trabzonspor, sezonu ilk üç içerisinde bitirmek istiyor.

Atiker Konyaspor deplasmanından üç puanla dönmenin hesaplarını yapan Karadeniz ekibi, evinde konuk edeceği Beşiktaş'ı da kayıpsız geçip, rakibin üzerine çıkma düşüncesinde.

Oyuncularıyla bir araya gelen teknik direktör Ünal Karaman'ın onlardan aynı konsantrasyonu kalan üç maçta da göstermelerini istediği öğrenildi.

Bu arada Karaman, henüz kendisiyle yeni kontrat yapılmamasına rağmen, gelecek sezonla ilgili çalışmalar yapıp, yönetime rapor hazırlıyor.

Ligde 31 maçta 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 56 puan toplayan Ünal Karaman, 1 nokta 80'lik de puan ortalaması yakaladı.

Öte yandan Bordo Mavili ekip, pilot takımı 1461 Trabzon'un Bölgesel Amatör Ligine düşmesinin ardından yeni bir proje için hazırlıklara başladı.

İstanbul ve Trabzon'da pilot takım arayışları içerisinde olduğu öğrenilen Trabzonspor'un, üçüncü lig takımlarıyla temasa geçeceği bildirildi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz