Futbol

Trabzonspor'dan flaş Lucescu açıklaması

09 Ocak 2016 Cumartesi 13:22 - Son Güncelleme 09 Ocak 2016 Cumartesi 11:25

"Lucescu'nun sözleşmesi bitene kadar konu tarafımızca kapatıldı"

Trabzonspor Kulübü, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk ile olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun kendilerince kapandığını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada,  Lucescu'nun kulübü ile kontratının bitiminden sonra Trabzonspor'a teknik direktör olmasıyla ilgili istek ve gayretlerinin olduğunun kamuoyu tarafından bilindiği belirtildi.

Açıklamada, Shakhtar Donetsk'in UEFA Avrupa Ligi'nde yolculuğuna devam ettiği anımsatılarak, "Mircea Lucescu'nun çalıştırmakta olduğu Shakhtar Donetsk Kulübü ile olan kontratının bitiminden sonra Trabzonspor'a teknik direktör olmasıyla ilgili isteğimiz ve gayretlerimizin olduğu kamuoyunun malumudur. Bilindiği gibi Shakhtar Donetsk Kulübü'nün UEFA Avrupa Ligi ve Ukrayna Ligi'ndeki yolculuğu devam etmektedir. Mircea Lucescu'nun takımıyla olan ahenginin bozulmaması adına sözleşme bitiş tarihine kadar konunun tarafımızdan kapatıldığını kamuoyuna saygıyla arz ederiz" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz