Futbol

Trabzonspor'dan üç ziyaret

02 Nisan 2015 Perşembe 16:17 - Son Güncelleme 02 Nisan 2015 Perşembe 17:16

Trabzonspor Başkanı, Özyazıcı, Aytaç Kara ve Cardozo'ya ziyarette bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile Teknik Direktör Ersun Yanal, geçen hafta evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edilen eski teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti.

Hacıosmanoğlu, Özyazıcı'nın, Trabzonspor camiası ve Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, "Bugün efsane hocamızı iyi bir şekilde görmek bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki en kısa sürede tam olarak eski sağlığına kavuşacaktır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kendisinin yanındayız" dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal da Özyazıcı'nın kaza haberinin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Neyse ki hocamız iyi durumda. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz" diye konuştu.

Özyazıcı da ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, bordo-mavili takıma başarılar diledi.

Aytaç’a ziyaret

Hacıosmanoğlu, Başaran ve Yanal, Akhisar Belediyespor ile oynanan maçta sakatlanan ve daha sonra ameliyat edilen bordo-mavili ekibin yeni oyuncusu Aytaç Kara’yı da evinde ziyaret etti.

Hacıosmanoğlu, genç oyuncuya "geçmiş olsun" diyerek, en kısa sürede kendisini sahalarda görmek istediğini söyledi.

Aytaç ise formasını şimdiden özlediğini belirterek, ziyaretin kendisine büyük moral verdiğini ifade etti.

Trabzonspor'da Cardozo'nun hastalanan oğluna ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Ali Kemal Başaran, hastanede tedavi gören Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo'nun 20 aylık oğlu Alex'i de ziyaret etti.

Yüksek ateş, akciğer enfeksiyonu ve kulak iltihabı teşhisi sonrası hastanede tedavi altına alınan Alex ile yakından ilgilenen Hacıosmanoğlu, Cardozo'ya "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Golcü futbolcu Cardozo da ziyaretin kendisine ve ailesine moral verdiğini belirterek, "Ziyaretleri nedeniyle başkanımıza ve asbaşkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz