Futbol

Trabzonspor'dan yine beraberlik

29 Temmuz 2019 Pazartesi 21:00 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2019 Pazartesi 22:13

Trabzonspor, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona ile 1-1 berabere kaldı.

TRT Spor'dan naklen yayınlanan karşılaşmada, Trabzonspor, Avusturya kampındaki dördüncü ve son hazırlık maçında İtalya'nın Hellas Verona takımı ile karşı karşıya geldi.

Bad Zell Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Verona'nın üstünlüğüyle tamamlanırken, karşılaşma ise 1-1 eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla bordo mavililer kampta oynadığı 4 hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı.

Novak ilk kez

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle Avusturya kampında oynanan ilk üç hazırlık maçında forma giyemeyen sol bek oyuncusu Filip Novak, tedavisinin tamamlanmasının ardından Verona maçında ilk 11’de sahaya çıktı.

Ekuban siftah yaptı

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden ve Avusturya kampına gecikmeli olarak katılan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Caleb Ekuban, Verona maçının kadrosunda yer aldı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Ganalı oyuncu, yeni sezon öncesi ilk maçına çıktı.

Karaman'dan genç ağırlıkı kadro

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Verona karşısında ağırlıklı olarak genç oyunculara görev verdi. Karaman’ın İtalya ekibi karşısında sahaya çıkardığı 11’de yeni transferlerden Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Nemanja Andjusic ve Donis Avdijaj da yer aldı.

Stat: Bad Zell

Hakemler: Achim Untergasser, Roland Brandner, Andreas Rothmann

Trabzonspor: Uğurcan (Dk.46 Arda)- Serkan (Dk. 70 Pereira), Hüseyin (Dk.46 Hosseini), Ahmet Baha (Dk.71 Kerem), Novak, Doğan (Dk.62 Cafer), Ahmet Canbaz(Dk.62 Behlül)- Andjusic (Dk. 46 Ekuban), Murat Cem (Dk.46 Nwakaeme), Avdijaj (Dk.75 Ahmet Eren)- Koray (Dk.62 Muhammet)

Hellas Verona: Silvestri (Dk.46 Radunovic)- Rrahmani (Dk.69 Crescenzi), Empereur (Dk. 69 Kumbulla), Dawidowicz (Dk.69 Marrone), Vitale (Dk.69 Balkovec )- Faraoni (Dk.69 Henderson), Veloso (Dk.69 Danzi), Badu (Dk.69 Ragusa)(Dk.82 Almici), Zaccagni (Dk.69 Di Gaudio)- Tupta (Dk.69 Lee Seung), Di Carmine (Dk.69 Pazzini)

Goller: Dk. 81 Kerem (Trabzonspor) - Dk. 27 Velosa (Verona)

Sarı kartlar: Empereur, Pazzini (Verona)

Avusturya kampında şu ana kadar 3 maça çıkan bordo mavililer, ilk sınavında Macaristan ekibi Haladas ile golsüz berabere kalmıştı.

Bu mücadelinin ardından Hoffenheim ile karşılaşan Trabzonspor, rakibine üç gol atmasına karşın kalesinde de 3 gol görmüştü.

Karadeniz ekibi son olarak Parma ile 2-2 berabere kalmıştı.

Trabzon'a dönecek

Trabzonspor, karşılaşmanın ardından özel uçakla Trabzon'a dönecek.

Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz