Futbol

Trabzonspor'un 'yabancı' planı

22 Mayıs 2014 Perşembe 14:47 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2014 Perşembe 14:51

"Kulübede bekletmek için yabancı transferi yapmayacağız."

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, sahada direkt katkı sağlayacak yabancı oyuncuların takımda olmasını istediklerini, kulübede bekleyecek yabancı oyuncu transfer etmeyeceklerini söyledi.

Bamba, Henrique, Janko, Bosingwa, Colman, Malouda, Bourceanu, Adrian, Celustka ve Jebrin olmak üzere 10 yabancı oyuncuyla sözleşmesi bulunan bordo-mavili kulüp, transferde yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlarken, kadrosunda direkt katkı sağlayacak oyuncular bulundurmayı hedefliyor.

Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, transferde Trabzonspor'un bir kuruşunu heba etmeyeceklerini belirterek, "Sahada direkt takıma katkı sağlayacak yabancı oyuncuların olmasını istiyoruz. Kulübede bekletmek için yabancı transferi yapmayacağız" dedi.

Yabancı sayısını azaltmaları için bazı oyuncular ile yollarını ayırabileceklerini ifade eden Güney, "Gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmayı amaçlıyoruz. 5 yabancımız olsun ama hepsi sahada direkt oynasın istiyoruz. Yabancı oyuncunun kulübede tamamlayıcı olmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Güney, Portekiz'in Benfica Kulübü'nde forma giyen Oscar Cardozo'nın transferine ilişkin ise "Şu an için bu oyuncu gündemimize gelmedi" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz