Futbol

"Transfer bitti" haberine yalanlama

04 Kasım 2013 Pazartesi 18:26 - Son Güncelleme 04 Kasım 2013 Pazartesi 20:21

Hakan Çalhanoğlu ve menajeri Bektaş Demirtaş açıklama yaptı.

Hakan Çalhanoğlu transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katacağı iddia edilen milli oyuncu, "Galatasaray'ın benimle ilgilenmesi gurur verici ama ben Almanya'da mutluyum. Kendileriyle bir görüşmem olmadı. Hamburg'da kendimi her geçen gün geliştiriyorum. Hedefim İspanya ya da İngiltere'de forma giymek. Şu an için kariyer hedefim bu yönde" dedi.

Bir yalanlama da menajerinden

Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Bektaş Demirtaş da, gün içerisinde çıkan Galatasaray ile Hakan Çalhanoğlu'nun anlaştığı iddiasını yalanladı. Genç oyuncunun menajeri Alman basınına konuşurken, ''bir anlaşma yok'' diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'nun menajerliğini yapan Bektaş Demirtaş, 19 yaşındaki oyuncunun söylendiği gibi bir anlaşma yapmadığını söylerken, Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

Demirtaş, ''Galatasaray ile herhangi bir anlaşmamız yok. Hakan ile ilgilenen tek takım da Galatasaray değil. Bundesliga'dan Premier League'den ve Türkiye'den ilgilenen takımlar var'' ifadelerini kullandı.

Bektaş Demirtaş aynı zamanda oyuncunun Hamburg'ta mutlu olduğunu da söylerken, ''Hakan Hamburg'ta çok mutlu. Yeni teknik direktör Bert van Marwijk ile ilişkileri de çok iyi'' dedi.

2016'ya kadar sözleşmesi var

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan Hakan Çalhanoğlu'nun Hamburg ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz