Futbol

"Tudor Anadolu'da rahattı"

15 Şubat 2017 Çarşamba 16:05 - Son Güncelleme 15 Şubat 2017 Çarşamba 16:07

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, Hırvat teknik adamın işinin zor olduğunu belirtti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı teknik direktör Igor Tudor'un üzerindeki baskıları aşabilmesi halinde başarılı olabileceğini söyledi.

Futbolculuk döneminde Galatasaray'da forma giyen Ergün Penbe, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesinde düzenlenen panelde öğrencilerle bir araya geldi.

Bir öğrencinin, "Igor Tudor'un Galatasaray ile anlaşmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Penbe, Hırvat teknik adamın işinin zor olduğunu belirterek, "Tudor'dan beklentimiz iyi şeyler tabii ki. Büyük camiaları yönetmek, futbolcuları yönetmek çok zordur. Kaldı ki şu dönemde Galatasaray'daki oyun yapısına da baktığınız zaman hoca olmak da gerçekten çok zor. Ne yapar bilmiyoruz." diye konuştu.

Tudor'un üzerinde baskı olacağını ifade eden Penbe, şunları kaydetti:

"Ümidimiz Galatasaray'ı iyi yerlere getirmesi ama Anadolu kulübü ile Galatasaray çok farklıdır. Büyük takımların atmosferi çok farklı. Çünkü orada yazılı, görsel basını kaldırmak, seyirci baskısını kaldırmak inanılmaz zordur. Bu baskıyı kaldıranlar zaten iyi oyuncu oluyor, uzun yıllar o camialara hizmet ediyor. Tudor Anadolu'da rahattı. Tudor'un üzerindeki baskı çok daha farklı olacak, ağır olacak. Bu baskıları kaldırabilirse iyi şeyler yapacağını düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz