Futbol

Tuna: Sakin kalmamız 1 puanı getirdi

01 Ekim 2019 Salı 00:08 - Son Güncelleme 01 Ekim 2019 Salı 00:13

Süper Lig'in 6. haftasında Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Bugün 48 dakika 10 kişi oynamış bir Göztepe olarak, buradan beraberlikle ayrılmak sevindirici" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tamer Tuna, ilk devrede Gazişehir Gaziantep'in topa sahip olarak oyun üstünlüğünü kurmaya çalıştığını kaydetti.

Tuna, oyunun başından ilk yarının ortalarına kadar çok başarılı oynadıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Topa sahip olmada ve ikili mücadelede başarı sağladık. 10 kişi kalınca her şey terse dönüyor. Rakibin de 10 kişi kalmış takımlara karşı üstünlüğünü biliyoruz. Gençlerbirliği, Beşiktaş gibi maçlarda çok iyi pozisyonlar buldular. Biz de geçen hafta eksik kaldık ve büyük bir tecrübe yaşadık. Baskı yapan en iyi oyuncumuzun dışarıda kalması, her şeyi değiştirdi. Mücadele adına sahada sakin kalmamız 1 puanı getirdi. Kaybedebilirdik de. Pozisyon üstünlüğü özellikle son 15 dakikada Gazişehir Gaziantep'teydi. Biz ise iyi pozisyon aldık. Son maçlarda gol yememiştik, bu maçta 1 gol yedik. Bugün 48 dakika 10 kişi oynamış bir Göztepe olarak, buradan beraberlikle ayrılmak sevindirici." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz