Futbol

Turgay Bahadır 13 ay sonra sahada

06 Aralık 2013 Cuma 15:06 - Son Güncelleme 06 Aralık 2013 Cuma 15:20

Turgay, uzun bir aranın ardından formasına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da sakatlığı dolayısıyla bu sezon hiç forma giyemeyen golcü oyuncu Turgay Bahadır, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Tarsus İdmanyurdu maçıyla sahalara döndü.

Geçen sezon formasını giydiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 10 Kasım 2012'de deplasmanda Karabükspor'la yaptığı maçın 56. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Bahadır, o günden beri yeşil sahalara hasret kaldı.

5 sezonluk Türkiye kariyerinde çıktığı 169 maçta 34 gol atan Bahadır, bu sezon transfer olduğu Kayseri Erciyesspor'u sakatlığı nedeniyle ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yalnız bıraktı.

Turgay Bahadır, yaptığı açıklamada, ciddi bir sakatlık geçirdiğini ve çok uzun süre futbol oynayamadığını söyledi.

Uzun bir aranın ardından formasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Bahadır, şunları kaydetti:

"Uzun süre ayrı kaldığım yeşil sahalara döndüm. Sakatlığımın tam anlamıyla geçmesi için biraz daha zamana ihtiyacım var. Yaklaşık 13 aydır forma giyemiyorum. Takımla çalışmaya başladım ama bu kadar uzun süre sakatlık geçiren birinin tamamen iyileşmesi zaman alıyor. En kısa zamanda eski formuma kavuşmak istiyorum. Gol atmayı özledim. Hem sevenlerimi hem de Kayseri Erciyesspor taraftarına gol sevinci yaşatmak istiyorum. Artık önümüzdeki maçlarda oynayarak, takımıma katkı sağlamak istiyorum. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımı sürdüreceğim."

Kulübün basın sözcüsü Kaan Savruk ise, Turgay'ın sakatlığının bu kadar uzun süreceğini bildiklerini ve bu rağmen transferin gerçekleşmesi için çok uğraştıklarını söyledi.

Turgay'ın sakatlığının tamamen geçmediğini vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Turgay, Tarsus İdmanyurdu maçında yaklaşık 15 dakika forma giydi. Bu Turgay'ın sakatlığının tam anlamıyla geçtiğini göstermiyor. Turgay'ın biraz daha zamana ihtiyacı var. Profesyonel oyuncuların bu kadar uzun bir süre sahalardan ayrı kaldıktan sonra takımındaki yerini alması zaman alıyor. Turgay sakatlığı tamamen geçince takıma çok şey katacaktır."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz