Futbol

"Türkiye yaşlı oyuncular için..."

20 Kasım 2015 Cuma 14:38 - Son Güncelleme 20 Kasım 2015 Cuma 12:53

Beşiktaşlı Andreas Beck, Türkiye'ye gelmekle doğru bir karar verdiğini söyledi.

Alman basınına konuşan Beşiktaşlı futbolcu Andreas Beck, Türkiye'ye gelmekle doğru bir karar verdiğini söyledi. Spor Toto Süper Lig'in yaşlı oyuncular için cennet olmadığını belirten Alman futbolcu, takım arkadaşı Mario Gomez'in ise kısa sürede hedeflerine ulaştığını aktardı.

Lig ve Avrupa arenasında iyi bir durumda olduklarını belirten tecrübeli sağ bek, Süper Lig’in için de "Eğer zaman ayırıp bir kaç maçı izlerseniz ligin ne kadar iyi bir kalitede olduğunu görürsünüz. Burası yaşlı oyuncular için bir cennet değil. 30 yaş üstü Gomez, Robin van Persie, Podolski ve Sneijder gibi oyuncular burada oynuyor, ancak bu isimler hâlâ formlarının zirvesinde ve yeteneklerini sergileyebiliyor. Ayrıca ligin kalitesini de arttırıyorlar" ifadelerini kullandı.

Mario Gomez’in performansını da değerlendiren Alman futbolcu, "Birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz. Gomez, Beşiktaş’a oynamak, goller atmak ve tekrar milli takıma seçilmek için geldi. Kısa sürede tüm bu hedeflerine ulaştı. Hem kendi hem de Beşiktaş adına çok iyi old." dedi.

Türkçe öğrendiğini ve her gün pratik yaptığını da söyleyen Beck, İstanbul'u "çılgın bir şehir" olarak tanımladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz