Futbol

Uche Kalu hırs küpü

02 Kasım 2013 Cumartesi 13:00 - Son Güncelleme 02 Kasım 2013 Cumartesi 13:04

Uche Kalu: "Akhisar Belediyespor maçında gol atmak istiyorum"

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Uche Kalu, maçta gol atarak kendisine güvenenleri mahcup etmek istemediğini söyledi.

Uche Kalu, uzun sakatlık döneminin ardından futbola dönmenin zorluklarını yaşadığını belirterek, "Çaykur Rizespor benim evim gibi. Sakatlık dönemimde her türlü desteği gösterdiler. Hocamız ve taraftarımız her zaman bana güvendi. Bu güveni boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum. Halen eksiklerimin olduğunun farkındayım. İnşallah en kısa sürede bu eksikleri gidererek, takımın bir parçası olurum" dedi.

Sakatlıklar nedeniyle ciddi sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Uche Kalu şöyle konuştu:

"Takımın önemli parçası olan Kweuke, Eren, Kağan gibi arkadaşlarımız sakatlık nedeniyle aramızda yok. Sezer ve Hurşut sakatlıkları nedeniyle takıma yeni yeni katılıyor. Geride kalan 9 haftada forvet oyuncuları olarak gücümüzü sahaya yansıtamadığımızın farkındayız ama kendi adıma neler yapabileceğimi biliyorum. Her şeye rağmen camianın bana olan güveninin azalmadığını görüyorum. Akhisar Belediyespor maçında gol atarak bana güvenenleri mahcup etmek istemiyorum."

Uche Kalu, forvet oyuncusu için golün çok büyük moral olduğunu vurgulayarak, "Gol atmak elbette önemli ama esas önemli olan Akhisar Belediyespor maçında alacağımız 3 puan. Bunun için taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Onların desteği bizim sahadaki mücadelemizi artıracaktır. Bizi yalnız bırakmasınlar" ifadelerini kullandı.

Karadeniz ekibinin Akhisar Belediyespor karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Oboabona, Viera, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Tevfik Köse, Sercan Kaya, Cenk Ahmet Alkılıç, Uche Kalu 11'i ile çıkması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz