Futbol

UEFA'ya göre Türkiye'ye gelen 10 unutulmaz isim

04 Ağustos 2015 Salı 17:57 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2015 Salı 18:20

UEFA, Türkiye'de ses getiren unutulmaz transferleri manşetine taşıdı.

Samuel Eto'o, Nani, Podolski, Van Persie, Mario Gomez... Spor Toto Süper Lig'e adeta yıldız yağıyor. Baş döndüren bu hareketlilik UEFA'nın resmi internet sitesinde de manşete taşındı. Sitede Türkiye'de şimdiye kadar forma giyen en parlak 10 yıldıza yer verildi.

Spor Toto Süper Lig, yeni yıldızlarla parlayacak. Dünya futboluna damga vuran isimler kariyerlerine Türkiye'de devam edecek.

Türkiye'de iz bırakan unutulmaz 10 futbolcu

Yıldız transferler UEFA'nın da ilgisini çekti. Resmi internet sitesinde konuyla ilgili habere yer verildi. Türkiye'de iz bırakan unutulmaz 10 futbolcu ile ilgili yazı kaleme alındı.

Listenin başında Türk futboluna damga vuran George Hagi geliyor. Hagi önderliğindeki Galatasaray futbol tarihimizdeki en büyük başarıya imza atmıştı.

Heykeli dikilen rakipler tarafından bile ayakta alkışlanan kral Alex De Souza da UEFA'nın onurlandırdığı bir diğer isim.

Bir dönem Barcelona'ya kaptanlık yapan Galatasaray ile UEFA Kupası kaldıran Gheorghe Popescu da listeye girmeyi başardı.

Uruguay milli takımının kaptanı, hırsıyla taraftarı ve takımı ateşleyen Diego Lugano transferi de ses getirmişti.

Fildişi Sahili'nin parlayan yıldızı Didier Drogba Galatsaray'da kaldığı kısa sürede taraftarın gölüne taht kurmayı başardı.

Serbest vuruşlarıyla kalecilerin korkulu rüyası haline gelen Pierre Van Hoijdonk da listedeki yerini aldı.

UEFA, şık golleriyle iz bırakan Süper Mario Jardel de unutmadı.

Galatasaray'da harikalar yaratan Cladio Taffarel ve Beşiktaş'ın savunmadaki sigortası Thomas Sivok da UEFA'nin dikkatini çekmeyi başaran isimler.

Tranzonspor teknik direktörü Şota Arveladze de unutulmaz oyuncular listesinde yer aldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz