Futbol

Umut Bulut'tan teşekkür mesajı

17 Mart 2016 Perşembe 13:55 - Son Güncelleme 17 Mart 2016 Perşembe 12:02

"Milyonlarca kişinin manevi desteğini yüreğimde hissettim."

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, Ankara'da yaşanan terör saldırısında babası Kemal Bulut'un hayatını kaybetmesi sonrası kendisine verilen destek için teşekkür mesajı yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan mesajında Umut Bulut, "Kara haberi aldığım pazartesi sabahından itibaren çok sayıda kişi başsağlığı dileklerini iletirken, milyonlarcasının da manevi desteğini yüreğimde hissettim" ifadelerini kullandı.

En zor gününde yanında olarak, kendisini ayakta tutmak üzere memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine kadar gelen herkese teşekkür eden Umut, şunları kaydetti:

"Kulüp başkanım Dursun Özbek'e, yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize, birçok iyi ve kötü günü birlikte yaşadığım takım arkadaşlarıma, benim de bir parçası olduğum Florya'daki büyük aileye, kulüp çalışanlarımıza, taraftarlarımıza, devlet büyüklerimize, birlikte çalıştığımız hocalarım Sayın Fatih Terim'e, Sayın Mustafa Denizli'ye ve Sayın Hamza Hamzaoğlu'na, Türkiye Futbol Federasyonuna, yönetim kurulu düzeyinde cenazeye katılım gösteren Beşiktaş ve Trabzonspor'a, tam kadro olarak törene katılan Kayserispor Kulübüne, aynı mesleği yaptığım arkadaşlarıma, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu nezdinde tüm hakem hocalarıma, renk ayrımı gözetmeksizin koşan taraftarlara ve Yeşilhisar'a gelerek bana destek olan herkese minnettar olduğumu sizler aracılığıyla paylaşmak isterim. Ayrıca, spor, siyaset ve birçok farklı camiadan telefon, mesaj ve cenaze törenine gönderdikleri çelenklerle başsağlığı dilekleri ileten, sosyal medyadan destek mesajları gönderen, Kayseri'de olamasa da dualarıyla yanımda bulunan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Sizler, en kötü günümde hayatım boyunca arkamda ne kadar değerli insanlar biriktirdiğimi bana yeniden hatırlattınız. Hepinize çok teşekkür ederim."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz