Futbol

Üneş: Bu iki hakemle öteden beri yıldızımız barışmadı

25 Ekim 2020 Pazar 00:54 - Son Güncelleme 25 Ekim 2020 Pazar 01:48  |  Kaynak : TRT SPOR

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, TRT SPOR'da yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlandı. Galatasaray maçındaki hakem kararlarını eleştiren Üneş, "Arda Kardeşler ve Suat Arslanboğa ile öteden beri yıldızımız barışmadı" dedi.

Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un başkanı Hüseyin Üneş, TRT SPOR'da yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlandı.

"Artık hakem yüzünden maç kaybetmek istemiyoruz"

Galatasaray maçındaki hakem kararlarını eleştiren Üneş, şunları söyledi:

"Arda Kardeşler ve Suat Arslanboğa ile öteden beri yıldızımız barışmadı. Bugün bu ikili yine Erzurum'dalar el ele, kol kola. Tabi benim takımım kötüydü, sezonun geri kalan 6 haftasının en kötü topunu oynadık. Biz kendi içimizde, futbolcularımız ve hocamızla bu durumun özeleştirisini yapıyoruz. Bizler de bunu sorguluyoruz. Özellikle bu iki hakemin, Erzurumspor'la ilgili yapmış oldukları ve ne şekilde maç yönettikleri ortada. Kötü niyetli oldukları, tüm futbol severlerin ortak kanısıdır. Bu VAR niye var o zaman? Babel 3-4 kere basıyor, hakem hiç pozisyona gitmiyor bile. Merak ediyorum bu Erzurumspor'dan ne istiyorsunuz? Birinin Arda Kardeşler'e 'dur' demesi lazım. Varımız yoğumuz bir Erzurumspor. Nedir Erzurumspor'dan alıp veremediğin? Gözünün önündeki yüzde 100 penaltıyı veremiyorsan bırak bu düdüğü git. Bu penaltıyı bile VAR'la verdin. 30 metreden rakibin pozisyonlarını süzebiliyorsun, 3 metreden benim penaltımı vermiyorsun. Senin iyi niyetli olduğunu nasıl düşünebilirim artık? Yeneriz, yeniliriz bunlar futbolda vardır. Daha çok maçlar kazanacağız, daha çok maçlar kaybedeceğiz, Ama artık hakem yüzünden maç kaybetmek istemiyoruz. Bir daha hakem yüzünden maç kaybedersek sesimiz bu kadar kısık çıkmayacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz