Futbol

Uslu'dan Galatasaray'a gönderme

11 Ocak 2014 Cumartesi 15:42 - Son Güncelleme 11 Ocak 2014 Cumartesi 17:46

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Uslu, TT Arena'yı deplasmanlar arasında saymadı.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında 9 deplasman maçlarının olduğunu belirten Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray'ı kast ederek, "Birini deplasman saymıyoruz zaten; nasıl olsa İnşallah orada da yeneceğiz onları. 8 deplasman diyelim." ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin kamp yaptığı otelin sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden psikolojik savaş denebilecek açıklamalar geldiği yönündeki bir soruya Uslu, "Biz onlara bakmıyoruz. Fenerbahçe Kulübü olarak elimizden kadarıyla sporla ilgili herşeyle uğraşıyoruz. 'Biz büyük bir aileyiz' ifadesini bir slogan sanıyorlar. Bu bir slogan değil. Biz büyük bir aileyiz gerçekten. Bence 25 - 30 milyon civarında bir aileyiz. Çünkü sonunda bir spor yapıyoruz. Bunun yanında da Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Belki unutmuşsunuzdur. Biz 100. yılımızı kutlarken büyük ölümler olmuş biz de 100. yıl kutlamalarını iptal etmiştik. Biz bu konularda çok hassasız. Kulübümüzün ilk tüzüğümüzün ikinci maddesi bu ülkeye asker yetiştirmek ibaresiyle başlar. Biz başkalarına benzemiyoruz" cevabını verdi.

"Birini deplasman saymıyoruz zaten"

Taraftarların kendilerinden büyük beklentilerinin olduğunu; ancak kendilerinin de taraftarlardan beklentileri bulunduğunu kaydeden Basın Sözcüsü, şöyle konuştu:

"Biliyorsunuz ceza limitindeyiz. Yanlış yapılan tezahüratlar, küfürler çok ciddi başımıza işler açıyor. Dolayısıyla buna çok özen göstermemiz gerekiyor. Çünkü bizim 17 maçımız var. 9 deplasman 8 içeride; birini deplasman saymıyoruz zaten. Nasıl olsa inşallah orada da yeneceğiz onları; 8 deplasman diyelim. İçerideki 8 maçımızda da ceza almamazı gerekiyor." (CİHAN)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz