Futbol

Vagner Love'dan Beşiktaş'a FIFA tehdidi

01 Haziran 2018 Cuma 21:15 - Son Güncelleme 01 Haziran 2018 Cuma 21:20

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer edilen Vagner Love alacaklarının ödemesinin gecikmesi halinde FIFA'ya gideceğini söyledi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı santrforu Vagner Love, Brezilya basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Esporte Interativo muhabirinin sorularını yanıtlayan Vagner Love, Beşiktaş'ın iki aylık ödemesini henüz yapmadığının sorulması üzerine FIFA'ya gidebileceği uyarısında bulundu.

İşte Vagner Love'ın Esporte Interativo'ya verdiği özel röportajın o bölümü:

Beşiktaş iki aylık maaş ödemeni hala yapmadı. Bu durumu transferin için koz olarak kullanmayı düşünüyor musun?

Olabilir. Durumun nasıl ilerleyeceğini veya Beşiktaş'ın ödemeyi yapıp yapmayacağını bilmiyorum. Uzun bir süreç mi olacak kestiremiyorum. Eğer Beşiktaş'ın ödemeyi yapması çok uzun sürerse kulübe uyarı yapacağım. Bu ihtimali elemiş değilim. Çünkü benim bir oğlum var ve faturaları ödemem gerekiyor (gülüyor). Umarım Beşiktaş benimle ödeme konusunda iletişime geçer. Bu tarz sorunların en kısa sürede çözümlenmesi gerekir."

Brezilya ekibi Flamengo'nun menajeriyle de iletişime geçtiğini belirten 33 yaşındaki golcü oyuncu "Eğer Beşiktaş beni kadroda düşünmüyorsa Flamengo'nun resmi teklif yapmasını bekleyeceğim. Bunu da Beşiktaş'a ileteceğim. Dün menajerimi aramışlar ne konuştular henüz bilmiyorum fakat şu an Beşiktaş'la iki yıllık sözleşmem var ve takımımın niyetini tam bilmiyorum. Bu yüzden bu konuları açmanın anlamsız olduğu kanaatindeyim" şeklinde konuştu..

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz