Futbol

Valbuena ve Isla ilk kez yok

17 Kasım 2017 Cuma 11:59 - Son Güncelleme 17 Kasım 2017 Cuma 12:25

Fenerbahçeli futbolcular Valbuena ve Isla, Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak olan Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Deneyimli oyuncular sarı-lacivertli forma ile ilk kez forma giymeyecek.

Fenerbahçe, ilk kez iki yıldızından yoksun sahaya çıkacak. Sarı-lacivertlilerin sezon başında Marsilya’dan transfer ettiği Mathieu Valbuena ve Cagliari’den kadrosuna kattığı Mauricio Isla Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak olan Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle ilk kez forma giyemeyecek. Geride kalan 11 haftada ilk 11 de başlayan yıldız futbolcular, 11 haftada oynanan müsabakalarda Valbuena 3 gol ve 4 asistlik performans gösterirken, Mauricio Isla ise 2 asistle oynamıştı. Ligin 11. haftasında oynanan Osmanlıspor maçının 10. dakikasında sakatlanıp oyunu terk eden Valbuena'dan sonra maçın 37. dakikasında Isla sakatlanarak oyundan çıkmıştı. 

Şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemeyen Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor karşısında kritik bir maça çıkacak.

Aykut Kocaman kararsız!

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Valbuena ve Isla'nın yerine görev vereceği oyuncular konusunda kararsız.

Osmanlıspor beraberliğiyle sarsılan Fenerbahçe, ligde üst sıralara tutunabilmek adına büyük önem taşıyan Demir Grup Sivasspor maçına hazırlanıyor.

Sarı lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Valbunena ve İsla ile cezalı olan Alper ve Neto forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, iki oyuncunun yerine görev vereceği futbolcuları belirleme konusunda kararsızlık yaşıyor.

Sağ bekte Şener'in formsuzluğu sebebiyle alternatif isimlere yönelen Kocaman, Monaco'da da defansta çok fazla görev alan Dirar'ı düşünüyor.

Kocaman, sol kanatta Valbuena'nın yerine forma giyecek oyuncuyu belirlemeye çalışıyor.

Bu mevkide Atıf ve Mehmet Ekici arasında tercih yapacak olan tecrübeli teknik adam, Dirar'ı sağbeke çektiği takdirde her iki oyuncuyu orta sahada kanatlarda kullanmayı da düşünüyor.

Bu arada takımdan gönderileceği haberleri nedeniyle Atıf'ın moralinin bozuk olduğu öğrenildi. Sarı lacivertilerde Atıf gibi Mehmet Topal ve Fernandao da takımdan gönderilecek olan futbolcular listesinde olduğu yönündeki haberlerden dolayı rahatsız.

Oyuncularla görüşen Kocaman'ın Demir Grup Sivassspor maçının önemine dikkat çektiği öğrenildi.

Şampiyonluk yarışına ortak olmak adına önemli bir maça çıkacak sarı lacivertlilerde oyuncular bu karşılaşmayla moral bulmak ve galibiyet serisine başlamak istiyor.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz