Futbol

"Vedat ağabeyi takip ediyorum"

16 Nisan 2020 Perşembe 22:08 - Son Güncelleme 21 Nisan 2020 Salı 14:56

Fenerbahçe'den Portekiz ekibi Varzim'e transfer olan Yusuf Mert Tunç TRT SPOR Instagram hesabında Yağız Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Koronavirüs sonrası Portekiz'de alınan tedbirleri anlatan Yusuf Mert Tunç, "Burada zorunlu karantina yok isteğe bağlı ama herkes zorunlu gibi dışarı çıkmamaya çalışıyor. Ben sabahları antrenman yapıyorum çok müsait olursa dışarı çıkıp koşuyorum. Onun dışında yabancı dilimi geliştiriyorum. Bu şekilde günlerimi geçiriyorum." dedi.

Varzim'e nasıl transfer olduğunu da anlatan Tunç, "Benim transferlerim hep son gün gerçekleşiyor. Son dakika hatta son saat oluyor. Bolu'da da böyle olmuştu. Fenerbahçe'ye transferim de öyle olmuştu. Her gencin hayali Avrupa'da futbol oynamaktır. Benim de hayalim Avrupa'da oynamaktı zaten görüşmeler sezon başı yapılıyordu o zaman olmamıştı devre arası transferim olumlu sonuçlandı. Biz Avrupa'yı tercih ettik çünkü burada daha çok kendimizi geliştirebileceğimizi düşündük o yüzden ben de son gün böyle bir tercih yaptım." dedi.

"Vedat Muriç'i çok beğeniyorum"

En beğendiği futbolcuları da açıklayan genç futbolcu, "Yurt dışında Firmino'yu çok beğeniyorum. Aynı zamanda Lewandowski'yi de çok beğeniyorum. Süper Lig'de ise Vedat Muriç'i çok beğeniyorum ve takip ediyorum." dedi.
Fenerbahçe'den ayrıldğında çok duygulandığını belirten Tunç, "Fenerbahçe benim değişmez birinci evim. Giderken mesajı yazarken çok duygulanmıştım. Fenerbahçe bana geri dönüş yaparken de çok duygulanmıştım. İnsanların mesajlarını gördüm o bile beni çok hırslandırdı, insanların yüzünü kara çıkarmamam gerektiğini düşündüm." dedi.

Yusuf Mert Tunç ile tek soru tek cevap

Defans futbolumu ofans futbolu mu: Dengeli oyun
Oyun konsolunda aldığın takım : Liverpool
Türkiye mi Portekiz mi?: Türkiye
Şampiyonlar Ligi mi, Dünya kupası mı?: Şampiyonlar Ligi
Bir takım seç deseseler nereye gitmek istersin: Liverpool

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz