Futbol

Vedat Muric gemileri yaktı!

01 Şubat 2016 Pazartesi 16:33 - Son Güncelleme 01 Şubat 2016 Pazartesi 14:44

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'un forveti Muric, takımdan ayrılmak istiyor.

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Vedat Muric benimle görüşmek istedi. Giresunspor'un kafasında bittiğini ve ayrılmayı düşündüğünü, kendi menajeriyle görüşüp Torku Konyaspor'a gitmek istediğini bildirdi. Benim böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil" dedi.

Giresunspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bozdağ, önemli açıklamalarda bulundu.

"Muric ayrılmak istiyor"

Bozbağ, takımın forvet oyuncusu Vedat Muric'in ayrılmak istediğini kendisine bildirdiğini belirterek, "Vedat Muric benimle görüşmek istedi. Giresunspor'un kafasında bittiğini ve ayrılmayı düşündüğünü, kendi menajeriyle görüşüp Torku Konyaspor'a gitmek istediğini bildirdi" diye konuştu.

Hiçbir futbolcunun gelip kulüp başkanına kendi durumuyla ilgili hesap soramayacağını kaydeden Bozbağ, "Benim böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil, kim olursa olsun. Ben idarecilik hayatımda her zaman bu kulübün çıkarlarını en üst düzeyde tuttum. Ben de biliyordum Vedat'ı satıp parayı cebime koymayı ama Giresunspor Kulübünün çıkarları neyi gerektiriyorsa ben ve arkadaşlarım her zaman buna karar verdik" ifadelerini kullandı.

Bozbağ, bugün Türkiye'de Vedat Muric'in Giresunspor sayesinde adının duyulduğunu savunarak, şöyle konuştu:

"Bir oyuncu gelip kulüp başkanına, bu denli cesaretli bir şekilde, transferin son günü, saat 10'da 'ben bu kulüpten gitmek istiyorum' diyemez. Buna bu cüreti verenler var. O yüzden çok üzüntülüyüm, Vedat'ı satıp parayı Giresunspor'un kasasına koymak belki en kolayıydı. Bu memleketin çıkarı neyse onu yaptık. Takımın en önemli forvetini devre arasında satmanın çok iyi bir idarecilik olduğunu düşünmüyorum, düşünmediğim için de satmadım."

Bozbağ, yönetim kurulu toplantısının ardından Vedat Muric ile ilgili kararı açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz