Futbol

VİDEO | "Cocu, baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir"

28 Ekim 2018 Pazar 23:45 - Son Güncelleme 29 Ekim 2018 Pazartesi 00:02

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, teknik direktör Phillip Cocu'nun gönderilmesiyle ilgili olarak, Bu performans ve futbol ne taraftara ne de takıma yakışır. Cocu, baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir." dedi.

Semih Özsoy, Phillip Cocu'nun görevden alınmasıyla ilgili kısa bir açıklama yaparken; "Bu performans ve futbol ne taraftara ne de takıma yakışır. Böyle gitmeyeceği bugünkü mağlubiyetle iyice belgelenmiş oldu. Bu geceki sonucun ardından Yönetim Kurulumuzun kararı bu şekilde oldu. Kendisiyle görüşmemiz sonrasında yolları
ayırdık. Bazı oyuncuların performansı Fenerbahçe'ye yakışacak durumda değil. Taraftarın tepkisi de kararımızda büyük etken olmuştur. Oynamayan oyuncuların performansı da sayın Cocu'nun gitmesinde etkili olmuştur. Cocu, bu konuda baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir." dedi.

"Şu anda bir nokta var ki, daha önce bu konuyla ilgili konuşmadık." diyen Özsoy, "Bugünkü hakem hataları... Özellikle 0-0'ken Skrtel'in pozisyonu, ikili mücadelelerde çalınmayanlar değerlendirilmeli. Bu da bizim açımızdan bardağı taşıran başka bir damla oldu. Bunların hiçbiri mağlubiyetin mazereti olamaz. Futbolcular da bundan
nasibini almalı, kendilerine çeki düzen vermeli. Bu gelişen karar neticesinde aldığımız karar neticesinde hocamızla yollarımızı ayırdık. Hocamızla ilgili alacağımız kararları en kısa sürede sizlere bildireceğiz." açıklamalarını yaptı.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz