Futbol

VİDEO | Galatasaray'dan şehit çocuğu Burak'a davet

06 Ocak 2017 Cuma 19:42 - Son Güncelleme 06 Ocak 2017 Cuma 18:09

İzmir'deki terör saldırısında şehit olan polisin futbolcu oğlu Burak, Galatasaray'dan davet aldı.

Futbol camiası, İzmir'deki terör saldırısı karşısında tek ses oldu. Federasyon ve kulüpler, şehitlere başsağlığı dileyip, terörü kınadı. Şehit Polis Fethi Sekin'in Altınordu altyapısında futbol oynayan oğluna da sahip çıkıldı.

Galatasaray kulübü, alt yapı ve burs için kapılarının açık olduğunu duyurdu. İzmir ekibi Altınordu da her türlü desteği vereceğini açıkladı.

İzmir'deki terör saldırısı karşısında futbol dünyası sessiz kalmadı. Başsağlığı mesajlarında terör lanetlendi, birlik vurgusu yapıldı.

Galatasaray: "Tüm Türkiye'ye sözümüzdür"

Şehit Polis Fethi Sekin'in Altınordu altyapısında futbol oynayan oğlu Burak'a da destek verildi. Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen Burak için sarı-kırmızılı kulüp harekete geçti.

Galatasaray yönetiminden, "Tüm Türkiye'ye sözümüzdür" başlığı ile yapılan açıklamada, "Biliyoruz ki, Sekin ailesinin acısı çok taze, bu tür kararları almak için çok erken ancak tüm kamuoyunun şunu bilmesini isteriz ki, Galatasaray alt yapısının kapıları şehidimizin emaneti Burak Sekin'e ardına kadar açıktır. Bu konuda eğitim bursu da dahil her türlü imkan, Galatasaray'ın Sekin ailesine ve tüm Türkiye'ye sözüdür" ifadesine yer verildi.

Altınordu'dan da destek sözü

Altınordu Kulübü de, İzmir'deki terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin ve Musa Can'ın ailelerine, destek vereceğini açıkladı.

Altınordu Kulübü Sözcüsü Gökhan Göktürk, "Burak forvet oynuyor, o da babası gibi cesur ve korkusuz. Biz Burak, kız kardeşleri ve annesinin sadece 1 maçlık değil tüm ömürleri boyunca yanındayız. Aynı şekilde diğer şehidimiz Musa Can ve ailesinin de yanındayız. Altınordu onların yanında olacak" diye konuştu.

Burak Sekin, futbola İzmirgücü'nde başlayıp, 2 yıl Altınordu Futbol Eğitim Kurumuna devam etti. Daha sonra 11 yaş altı takımından ayrılarak, kulübün pilot takımı İzmirgücü'ne döndü.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz