Futbol

VİDEO | Göksel Gümüşdağ'dan sert tepki

07 Ekim 2018 Pazar 22:28 - Son Güncelleme 08 Ekim 2018 Pazartesi 06:12

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmada oyuncuları Eljero Elia'nın golünün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesine sert tepki gösterdi.

Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Göksel Gümüşdağ, "Sahaya iyi yansıyan bir mücadele vardı. İki takım da mücadele etmeye çalıştı fakat bütün güzellik bir kenarda kaldı. Sayın Serkan Çimen'in rezalet kararıyla nizami bir gol verilmedi. Çok enteresan, ofsayttan gelen bir pozisyon değil. Serkan Çimen bayrağı neden kaldırdı? O da bilmiyor." ifadelerini kullandı.

Ligin zirvesini ilgilendiren çok önemli karşılaşmalar oynandığını vurgulayan Gümüşdağ, şöyle devam etti:

"Hem şaşkınım hem de Serkan Çimen'i Allah'a havale ediyorum. Ne diyeyim? Üzülüyoruz çünkü nizami bir gol var. Soyunma odasına girdiğimde Elia ağlıyordu. Çünkü hak ettiği bir gol verilmedi, iptal edildi. Özellikle takipçisi olacağız. Federasyonu göreve çağırıyorum. Bu hafta Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle ilgili kesilmeler oldu. Bu maçta da 3 dakika kesildi. Hakemlerin de şapkayı önüne indirmesi lazım. VAR 3 dakika kesildiğinde nasıl kararlar verdiklerini hepimiz gördük. Lütfen kimsenin hakkı yenmesin. Bu anlamda Serkan Çimen'in golü iptal etmesini Başakşehir ailesi olarak kınıyoruz. Şaşkınız ve bu rezalet kararı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz."

- Elia: "Çok canımız yandı"

Medipol Başakşehirli futbolcu Elia, yaptığı açıklamada, golün atıldığı sırada VAR sisteminin çalışmıyor olmasının ve golün verilmemesinin kendilerini çok üzdüğünü dile getirdi.

Bir takımın rakibiyle yapacağı maç öncesi yoğun çalışma dönemi geçirdiğine dikkati çeken Elia, şunları söyledi:

"Verdiğimiz emekler, bu kadar basit ve adil olmayan bir şekilde alınınca, çok canımız yandı. Çok üzgünüz. Keşke böyle olmasaydı ama nizami golümuz bu kaostan dolayı verilmedi. O zaman biz hiç futbol oynamayalım, hiç maça çıkmayalım. Eğer buraya gelip mücadele ediyorsak, emeğimizin karşılığını almak isteriz. Ne yazık ki bugün emeğimiz bizden alındı. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Onları bu şekilde yargılayamam."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz