Futbol

VİDEO | Güneş ve Yanal ne dedi?

21 Aralık 2014 Pazar 19:29 - Son Güncelleme 21 Aralık 2014 Pazar 22:52

Bursaspor-Trabzonspor maçının sonrası...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-3'lük beraberlikle sona eren Trabzonspor maçına ilişkin, "Oyunumuzun karşılığı bu olmamalıydı ama futbol bu" dedi.

Güneş, oyuncularının beklediği gibi oynadığını ancak yağmurun şiddetli olduğunu söyledi.

İyi mücadele ettiklerini ve 3 gol bulduklarını kaydeden Güneş, final paslarında yeterince etkili olamadıklarını belirtti.

Güneş, şöyle devam etti:

"Maçın ilk yarısını daha farklı skorla bitirecek pozisyonlar ürettik. İkinci yarıda 3-2'yi bulduk. Son bölümde skoru koruma telaşıyla panikledik. Üstünlüğü taşıdığımız bir maçtı. Kazanmak için çalışan, oynayan bir takımız. Trabzonspor iyi bir takım, tebrik ederim. Oyunumuzun karşılığı bu olmamalıydı ama futbol bu."

İlk yarıda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gollerinin anımsatılması üzerine Güneş, "Hakem hata yapar, golümüz sayılmaz, ofsayttan gol yeriz, bunlar önemli değil. Federasyon başkanı İnegöllü olduğunu açıklamış. Ben de Trabzonluyum ama Bursaspor'u çalıştırıyorum. O bölgeden olmak, o bölgeye kıyak geçileceği anlamına gelmez. Ben, raporlara ismimi geçirerek oyuncuma ceza vereni asla affetmem. Federasyon başkanını, kurum ve kurullarını Uludağ'a bekliyorum. Uludağ'da bembeyaz kar var. Onları Uludağ'da ağırlamak isteriz" ifadesini kullandı.

Güneş, futbolun temizlenmesi için köklü değişikliklere ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Akvaryumun suyu kirli. Hangi balığı bıraksanız kirlenecektir, ben de dahil. Akvaryumun suyunun değişmesi lazım. Hakem kurulunun değişmesinde benim ifadelerimin etkili olduğu söyleniyor. Ne kadar da güçlüymüşüm. Ben yakında federasyon başkanı da olacağım. Hakem hatalarını da çözeceğim."

- Ersun Yanal

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da her iki takımın galibiyete yakın oyun sergilediğini anlattı.

"Bugün yağmur, goller, her iki takımın da kazanacağı anlar vardı" diyen Yanal, şu değerlendirmede bulundu:

"Taraflı-tarafsız herkesin keyif alacağı bir maçtı. Her iki takım taraftarlarının da 'biz kazanacağız' dediği bir maç oynadık. Yaptığımız savunma hataları, hücumla sonuçlandıramadığımız ataklar oldu. Maçı beraber bitirdik. Her iki takımın da kazanacağı bir maçtı."

Yanal, hakeme ilişkin soruyu, "Bir ara maçı kaçırdı sanırım" diye yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Yönetimin kaleci transferi istediği, sizin buna karşı çıktığınız yönünde söylentiler var. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna Yanal, "Oyuncularımı burada tartışmayı sağlıklı bulmuyorum. Bizim kendi içimizde bir konu. Gerekeni paylaşırız. Bugün kalecimizin hataları da başarılı olduğu anlar da vardı. Trabzonspor, Türkiye'nin en iyi kalecilerine sahip" cevabını verdi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz