Futbol

VİDEO | "Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz"

16 Kasım 2016 Çarşamba 20:47 - Son Güncelleme 17 Kasım 2016 Perşembe 09:08

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek,Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçı kazanmak için Kadıköy'e gideceklerini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de 20 Kasım Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçı kazanmak için Kadıköy'e gideceklerini söyledi.

Dursun Özbek ile Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, sarı-kırmızılı kulüp ile Hugo Boss arasındaki iş birliğinin ikinci yılı dolayısıyla İstinye Park Hugo Boss Store'da düzenlenen tanıtıma katıldı.

Etkinlikte basın mensuplarına açıklamada bulunan Özbek, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçın dostluk içinde geçmesini dileyerek, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geçirdiği dönemi dikkate alırsak, her seviyede ve her sektörde barışa ihtiyaç olunduğu herkesin malumu. Dolayısıyla spor da barışla çok güzel. Spor kulüplerine düşen bugün Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu ortamı sağlamaktır. Büyük kulüpler bu sorumluluğu taşımaktadır. Gerek Galatasaray gerek Fenerbahçe, yönetici ve taraftarlarıyla Türkiye'nin ihtiyacı olan resmi vermek zorundadırlar. Her iki kulübün bunu Türk milletinden esirgemeyeceğini düşünüyorum. Dostça bir derbi olacağından hiç şüphem yok. Buna katkı vermek için ben de gidiyorum."

Dursun Özbek, daha önce söylediği "Kadıköy'de sürpriz yapabiliriz." şeklindeki sözünün hatırlatılması üzerine, "İfade etmek istediğim anlaşıldığı gibi değildi. Kadıköy'de uzun zamandır kazanamıyoruz. Dolayısıyla, yeneceğimizi, bunun üstesinden geleceğimizi ifade etmek istedim. Kadıköy'e kazanmak için gidiyoruz. Başka hiçbir alternatifimiz yok. Bunu ifade etmek istedim. Sürpriz kelimesi belki yanlış anlaşıldı ama niyetim bu şekildeydi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş derbisinde olduğu gibi Fenerbahçe karşılaşmasında da sarı-kırmızılı taraftarlarla Kadıköy'e gideceğini belirten Özbek, onların stada alınmasından sonra kendisinin de içeri gireceğini sözlerine ekledi.

- Riekerink: "Güzel bir maç olmasını ümit ediyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de güzel bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini dile getirdi.

Hugo Boss ile yapılan iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayarak açıklamasına başlayan Riekerink, şunları kaydetti:

"Ümit ediyorum bize destek veren Hugo Boss firması ve çalışanlarına ilk hediyeyi derbide vereceğiz. Bu derbinin Türk halkı için ne kadar büyük olduğunu her gün yaşıyoruz. Bu davetteki insanlarda da maçın gerginliğini ve atmosferini hissediyoruz. Taraftarlarımıza armağan edeceğimiz güzel bir maç olmasını ümit ediyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz