Futbol

VİDEO | Karaman: "Pozisyonları değerlendiremedik"

17 Eylül 2018 Pazartesi 23:41 - Son Güncelleme 18 Eylül 2018 Salı 00:10

Spor Toto Süper Lig’in 5. hafta deplasman maçında Aytemiz Alanyaspor’a 1-0’lik skorla mağlup olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, “Maç başında beklemediğimiz bir gol yedik ama önümüzde uzun bir süre vardı. Maçı çevirebileceğimiz, ortak olabileceğimiz pozisyonlar da bulduk. Biz değerlendirmedik” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Karaman şöyle konuştu: "Maç başında beklemediğimiz bir gol yedik ama önümüzde uzun bir süre vardı. Maçı çevirebileceğimiz, ortak olabileceğimiz pozisyonlar da bulduk ancak biz değerlendiremedik. Sonra rakibimiz de ikinci golü atacak pozisyonlar buldu. Onlar da değerlendiremedi. Bizim tarzımızdaki takımlar, hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan daha fazla üretmeliler, daha fazla gayret göstermeliler, daha çok koşup daha çok mücadele etmeliler. Biz bugün bunda yetersiz kaldık."

Karaman, maç boyunca topun daha çok kendilerinde olduğunu ve top oynar gibi göründüklerini söyledi. Bunun mazeret olamayacağını dile getiren Karaman, kaybetmenin üzücü olduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz