Futbol

VİDEO | Ozan sonunda konuştu!

21 Ocak 2015 Çarşamba 15:51 - Son Güncelleme 21 Ocak 2015 Çarşamba 22:42

Birçok takımın transfer listesinde olan Ozan Tufan açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un genç futbolcusu Ozan Tufan, hakkında her gün farklı transfer haberleri çıktığını belirterek, bunlara kulak asmadan futboluna odaklanmak istediğini bildirdi.

Ozan Tufan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Bursa'da doğduğunu ve büyüdüğünü, kentin takımı Bursaspor'un altyapısından yetişerek A takıma kadar yükseldiğini hatırlattı.

Altyapıda oynayan her futbolcunun hayalinin A takımda forma giymek olduğunu ifade eden Ozan Tufan, şöyle devam etti:

"Bursaspor forması altında A Milli Takıma kadar yükseldim. Doğduğum şehrin takımında forma giymekten çok mutluyum. Hakkımda her gün farklı bir transfer haberi çıkıyor. Bu tarz haberlere kulak asmadan futboluma odaklanmak istiyorum. 'Takımım için daha fazla nasıl katkı sağlarım' onu düşünmek istiyorum. Yaşımın genç olmasından dolayı bazen kafam karışabiliyor ama hocalarımın ve takımdaki ağabeylerimin desteğiyle bunu atlatıp en iyi şekilde çalışmalarıma devam ediyorum. Tarafıma gelen herhangi bir transfer teklifi yok. Bursaspor'un sözleşmeli oyuncusuyum, burada olmaktan mutluyum. Herkes için olduğu gibi benim için de yarınların ne getireceğini bilemeyiz."

Genç oyuncu, Antalya'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini de vurgulayarak, "Takım olarak tek düşüncemiz önümüzde deplasmanda oynayacağımız 3 maçlık periyodu en iyi şekilde atlatmak. Ben sadece 'bu müsabakalarda takımıma nasıl daha fazla katkı sağlarım' onu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz